05 Ucu Olan Var mı? 0,5 ucu olan var mıı? + al canım 0,5 kalemi olan var mıı :wiz: + eeeee 05 ucu olan var mı? + (derin bi sessizlik) 05 ucu olup da vermeyenin ? + bende var birdiğeri valla duymamıştım ilkinde diğerleri biz de 0,5 tombo ucu olan varmııııııı +ohaaaaaa 0,5 tombo 2B ucu olan var mı? + budaklı meşe var yer misin? !?!?!?!?!?! 05 ucun var mı? +değil kopya veririm bulursan arkadaşlar çok ivedi 05 sırık gerekiyor ucu olanlar beni bulsun + 0,5 ucun var mi? Hayir maalesef, 0,7 kullaniyorum ben (ertesi gun) + 0,7 ucun var mi? Yok yaaa, 0,5 var olur mu? sınav nezaman abi saat 2 de hadi ya 5 dk kalmış abi hazırlıksız çıkmışım 05 ucun varmı maalesef abi 07 var manâlı diel abi oda olur taam saol abibide pozitif o7 kalemin varmı? bi tane olcaktı dur bakıyım hah buyur abi bide silgi olsa fazla varmı sende yoq maalesef abi bi tane var onuda ben kullancam abi ucundan koparırız azcık nolcak taam al abi bide manâsız bi sayfa koparıyorum senin defterden ( derken cartttsormadan artık) hass abi bi tek de sigaran varmı sınavdan önce ii gider sie Alıntıdır