Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

0lmaz Böyle Nick'ler

0lmaz Böyle Nick'ler
0
81

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
0lmaz Böyle Nick'ler öle böle nickler hayaLLeRimi bıRakumutLaR senin oLsundöneceksin sanaRakya$anmaz biLiyoRsun! kaRaRLıyım ben yüRümeye yoLumdagözLeRim çöküp yüzüm kararsa da oyuncakLaRımın tümü kısa hafızalıbir türlü üzemiyorum onlarıElinde sonunda mutlu oluyorlarbir türlü bana benzemiyorlarBen küçük Bir KıZıM oYuNCaKLaRıMı aLırsaNıZ sizinLe oynarım herkes bEnİ BıRaKtıĞıNdA , hAtTa bNdE BeNi bIrAkTıĞıMdA, SEN bEnİ YaLnIs bIrAkMa Rabbim !!! belki bu son görüşüm dünyayı elveda demeden önce bir sözüm var ona benim gibi çok seven birine bundan sora daha iyi davran olurmu YaLnızLıktan Midem BuLanır GeL desem gelir Misin? $iddeti sevmem fakat kuLLanmayı iyi biLirim! Demiş ancak… …markus aurelius; Eğer bir dış etmen seni üzerse, duyduğun acı o şeyin kendisi yok, senin ona verdiğin değerden geliyodurOnu da her lahza ortadan kaldırma gücün vardır… tekrar bırakıp gittin beNi gözLerinLe dü$Lerin yüreğiyLe bırakıp gittin beNi yazLa birLikte biten kısa biR tatiL çekmeceDe bir kaRt qibi bırakıp gittiN repLiqiM aqLama sesiYdibu roL baNa qöremiY di?? AynaLardan Kaçarken özLenmeyi Ummak Ne dek acı , Ne Kadar Gülünç Ve Bana ait deiLmi AKLIM KeNdine MEZAR KazabiLceqin DEK DeRin a$kım tatLım falanBi'baktım bana olmu$ olan öyLe böyLe deRkendokunmu$um eLLerine hissetmedenbakmı$şım gözlerine görmedenağlamı$ım gözya$ı dökmeden sebepsiz sevdim hiç mi özlemedim ?KALMIŞ DÜNÜN ÖZLEMİNDEYİM *BİRGÜN BENİ BIRAKIP GİDERSEN BENDE SENİLE GELEBİLİR MİYİM??? *!!AŞK MEĞER SEVİPTE KAYBETMEKMİŞ!! *SORMA NEDEN?DİYE SEN ANLAMAZSIN!!SON AŞKIM OLACAKSIN *Sen Gideli Bu Şehirde Ötmez Ooldu Bülbüller, Doğmadı Güneşim Açmaz Ooldu Güller *SENİNKİDE DertMi?Seviyorum Demek Hiçİçimden Gelmezdi Lakin Malesef Seni Seviyorum ben sevmedimki seni kalbim sevdi bilseydim seni seveceğini dur demezmiydim sanki acı çekermiydim böyle ağlarmıydım gözlerin aklıma her geldiğinde belki umut taşıdım günlerce ola ki bekledim gecelerce seni ilgilendirir mi sence sen ellerin olduğun sürece beni sevmediğini söylesen beklemezdim şayet böyle hergece Her yer karanlıktı sen gelmedenBirden kalbime yerleştin selam bile vermedenÖylece kaldın tek bir kelime söylemedenSonra gittin veda bile etmeden Ağlattın beni arkandanSonra güldün arkamdanKonuştun her zaman durmadanBen öylece bekledim anlamadan Ellerim ellerine deymek istesede tek taraflı olmuyor Aşk müşterek işte Platonik yürütülmüyor Gözlerim gözlerini özlüyor Şu kalbim senin için çarpıyor Bedenim senin yanına refah buluyor Ruhum git gide sana bağlanıyor Bir çığlık oluyor sesim Gidiyor uzaklara Ortam sessiz kalıyor Engel olamıyorum Etrafımda çoğu insan olmasına karşın Kendimi yanlız hissediyorum ²ºº6~¦ßا K¿§iÑ N¡©KiM yÚ®£ĞÌm GïB¦S²ºº7S Son keLimem oLsun Parlak, son nefesimde karanLık Sor kendine: 'Hani nerde DELİKANLILIK?' Yaptığın açık açık yaLakaLıkk!!! siLeMiyoRsan kaRaLayacaksın! kağıda yazMaYa sonDan başLayamıyoRSan her yerde yazacaKsıN! HeR GeCiNiN En YoRgUnU BeN AşK NaKLiYaTcıSıYıM OmZuMdA SeN DiYe BiR Tartı BeNdeN Başka Biri TaŞıMaZ ! BıRaKsAm OmZuM RaHaTLaR belki fakat KaLbiM AğRıR O SÜRE! Canice gibidir aşk acısı Ve yakaLanmamak için kanıt bırakmaz bazıLarı! Geçici HaYAtımdaN kalıcı KiM BiLemediM ŞimdiDayanamaz oldum bu kalp sancılarına bundan böyle kaldıramıyor bedenim senin uğruna olsada Susmayın biliyorum, ben bir yalan dünyada Şamatacı yaşadım, sessizce ölüyorum Dü$Lermde pusLu ßi intikam biLeklermde ßayat ßir intahar øySa öLünücek ßir$ey yokmu$ Sen qidnce ya$anacak ßi$ey øLmadıqı kadar!) ıyılıge daır ne varsa satmıs ınsan oglu seytana YaRattıĞıN M€L€Ğin €LL€RiNi VAZGEÇME S√V^√S√V^√V'^~hani senin için atıyodu yabak durdurdum Sayende yoLa geLdi kaLbim, YanLısı doğruyu ayırıyor0lmazboylenickler5c58344e8976balt Gözümün yaşını siLdim ben, Koşamam kmsenin peşnden !! warLıgınLa yokLuqn arasnda kaLmayacaqm aRtkSadece YOKSN ! Bendesin Benim oLmasanda Bzen Böylece Baskı Geliryorki Seni Hoşlanmak Sana Aşkım Dmek !!! BİR GÜN BIRAKIP GİDERSEN ÖLÜMÜM OLURSUN AĞLAMAM ÜZÜLMEM KAFAMA SIKARIM dinlediğim şarkılar bilee ritmini kaybetmiş, gezdiğim sokaklar karanlığa gömülü yoksa ben miyim eksik evvel gözlerini yuman Kahrolası bak yine geldi yine çöktü üzerimeGene yakıyo beniSen yoksun ya yine uzuyor bu karanlıklar!!  

858,497Konular
981,927Mesajlar
29,942Kullanıcılar
el akrammSon üye
Üst Alt