Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

1-2 Ay önce Wordpress sitesini indexlemistim

1-2 Ay önce Wordpress sitesini indexlemistim
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sadrazam1337

İllegal Toplum
FD Üye
Etkileşim
2
F-D Coin
68
1-2 Ay önce Wordpress sitesini indexlemistim, yanlıslıkla tüm pageleri silmisim hicbir sekilde login atamıyorum nasıl düzeltebiliriz 

basım sıkıntıya girermi birde?

mamixlord

Cyber Account
FD Üye
Etkileşim
152
F-D Coin
37
sadrazam1337' Alıntı:
1-2 Ay önce Wordpress sitesini indexlemistim, yanlıslıkla tüm pageleri silmisim hicbir sekilde login atamıyorum nasıl düzeltebiliriz 

basım sıkıntıya girermi birde?

knka herşeyi anladımda pp deki kim aw

WalterBeyaz

İllegal Toplum
FD Üye
Etkileşim
0
F-D Coin
75
Düzeltemezsin alpha shell tarzı bir shell gömdüysen ve pişmansan shell'e erişip kendi eklediğin yeri kaldır. Php reverse shell ise bişey yapamazsın. başın da sıkıntıya girmez yüksek ihtimal kimse uğraşmaz ama site dorklayıp index atmaktan vazgeçin taşşak geçtiğiniz ayyıldız tim zart zurttaki veletlerden farkınız kalmıyo :D illaki yapacam diyosanız proxychains'i güzel bi konfigre edin çok da zarar vermeyin yazıktır :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Similar threads

WordPress Site Hızlandırma hakkında sizlere birkaç ipucumuz var. WordPress sitelerinin yapıları gereği çok fazla kaynak dosya kullanıyorlar. Web sitenizin hızı yapılan seo çalışmalarını doğrudan etkilemektedir. Bundan dolayı wordpress hızınız hem mobil hem de masaüstü tarafında geçer not...
Cevaplar
0
Görüntüleme
501
Bazen kendi web sitenizin veya kendi WordPress blogunuzun WordPress etki alanının değiştirilmesi gerekebilir. Bunun nedenleri çok çeşitli olabilir. Web sitesinin adresi değişmiş olabilir ve bu nedenle URL’nin ayarlanması gerekir. Ancak WordPress sitesi yalnızca bir alt klasörde bulunabilir ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
344
WordPress için Ninja Forms eklentisinde tespit edilen yanılgılar 1 milyondan fazla siteyi tehdit ediyor. Şayet eklenti için gerekli yama uygulanmazsa sitelerin büsbütün ele geçirilmesi bile mümkünlük dahilinde. Bu ortada bilmeyenler için Ninja Forms’un site sahiplerinin kolay bir sürükle ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
108
WordPress kullanıcılarının sıklıkla karşılaştığı seo hatalarından biri olan 404 kırık bağlantı hatalarını düzeltmek oldukça Kolaydır. Bu makalemizde hem videolu hem de yazılı olarak kırık bağlantıları nasıl düzelteceğinizi anlatacağız. Kırık linkler nasıl düzeltilir konulu videomuz iyi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
254
Site oluşturmak ve bu siteyi düzenlemek dendiğinde akla gelen birinci içerik idare sistemlerinden birisi WordPress’tir. WordPress’in fiyatsız ve kavraması epey kolay bir şahsî yayın sistemi olması, onun bilhassa de bloggerlar ve amatör web siteleri ortasında bu kadar tanınan olmasının önde gelen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
858,462Konular
981,121Mesajlar
29,532Kullanıcılar
Üst Alt