Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

1,2 Milyon Dolarlık Kokain ABD Uzay Kuvvetleri Üssü Kıyılarına Vurdu

1,2 Milyon Dolarlık Kokain ABD Uzay Kuvvetleri Üssü Kıyılarına Vurdu
0
34

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
s-aeaf956286ef13f22ffbb1d1c2dfe2ec954dc989.jpg

ABD Uzay Kuvvetleri, geçen ay Florida'nın doğu kıyısındaki Canaveral Burnu kıyısında toplamda 1,2 milyon dolar (yaklaşık 10 milyon TL) kıymetinde düzinelerce kokain paketinin kıyıya vurduğunu açıkladı.

Independent Türkçe'nin Fox 13'e dayandırdığı habere nazaran, 45. İnşaat Mühendisi Filosu'nun yaban hayatı müdürü Angy Chambers, 19 Mayıs'ta deniz kaplumbağalarının yuvalamasına dair araştırma yaparken kıyıda bant ve naylonla kaplı küçük bir paket buldu.

Uyuşturucu olabileceğinden şüphelenerek 45. Güvenlik Kuvvetleri Filosu'yla (SFS) bağlantıya geçti.

Basın açıklamasında Chambers "Onların gelmesini beklerken otomobilimle biraz daha ilerledim ve derken bir paket daha fark etim, derken bir oburunu daha..." dedi.

O noktada SFS'yi geri aradım ve en az 18 paket saydığımı, bu yüzden UTV'lerini, yani Arazi Hizmet Araçları'nı getirmelerini önerdim.

Brevard County Şerif Ofisi'nden bir narkotik şube görevlisinin saha testi yapmasının akabinde paketlerden birinin içinde kokain olduğu doğrulandı.

Uzay Kuvvetleri Üssü'nün kıyısında 24 pakete ayrılmış yaklaşık 30 kilo kokain bulundu. Şerif Ofisi kestirimi kıymetin 1,2 milyon dolar (yaklaşık 10 milyon TL) olduğunu belirtti.

Paketler, özel işaret yahut tanımlayıcılar için paketleri inceleyen İç Güvenlik Bakanlığı'na teslim edildi.

İç Güvenlik Özel Casusu David Castro, denizde faaliyet gösteren uyuşturucu kaçakçılarının ekseriyetle balyalar halinde uyuşturucu sevkiyatı yaptığını ve balyaların bazen seyahat sırasında tahrip edildiğini de kelamlarına ekledi.

Bu, uyuşturucu paketlerinin suda kaybolup nihayetinde Amerika kıyılarında karaya vurmasına yol açıyor.

858,498Konular
982,064Mesajlar
30,052Kullanıcılar
Generall0122Son üye
Üst Alt