Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

1.5 senedir görmedim pskljm bozuldu rüyalarıma giriyor dört duvardayım senelerdir : (

1.5 senedir görmedim pskljm bozuldu rüyalarıma giriyor dört duvardayım senelerdir : (

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
merhaba 2019 dostlarımartık bir hoş oldu gönlüm alıştım yalnızlığa akşama değin dört duvar aralarında forumlarda takılmaya pcden designden bayagı anlarım yalnz bn hep o pc açmayı bilmediğim günleri özlüyorum o zaman msnmde 4 birey olurdu lakin sevdiklerm olurdugezerdim coşardım ama 15 senedir böylece artı da dışarı çıkmadım

2007 yılının mayıs ayının 16nda birdenbire bire tutuldum ona kalbine8 sınıfa geçtık ben bir şeklde msn edindm ve tek onu ekledımara sıra cafeye kaçtım dersaneden onun için sonradan hergün olmaya başladıve bir gün senin bir sevdiğin varmış dedibnde lafı doladım vssonra o bnm biliorm dedi şaşırdım neyse tam 15 tatile girdik tam o gun msnden bnde seni seviyorm dedimart ayında daha yakışıklıları var die terk eddilanet olsun tipime o gunden daha sonra öyle aynaya da bakmadm ve ben bunu hiç unutamadmsahiden o kadar böyle yok sonradan okullar kapandı galiba bunda aile baskısı vardı

o zamanlardan beri seviyorum hele son zamanlar da kafayı yicem resmen ailemde sorunlar oldu bn de de oldu keza de psikolojik olmaya başladıanadolu hoca lisesine gidiorm lakin tık değil mutluluktanonu böylece özlüyorum kı arkadaşmı yolladm bnımle konuşsn dıe konuşmak bile istememişunutamıorm inanın unutlmuyor ve 1 senedir 1 kez 1 kez bile görmedm

ve ben eski ben de değilim şu evdeym akşama dek kafayı yiyicek durumdayım dostlar uzun yazdım diye okumuyacaksınız bazılarınız biliyorum canınız saolsun

ve aşık bile olamıyorum doğrusu olamıyorum

destek edin dostlarım

858,478Konular
981,296Mesajlar
29,563Kullanıcılar
Malin.Son üye
Üst Alt