Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

1,87 Boyum var ama halen bir sevgili yapamıyorum

1,87 Boyum var ama halen bir sevgili yapamıyorum
0
125

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
arkadaşlar niçin 1,87 boyunla sevgilinin alakası olduğunu soracaksınız büyük olanak
çünkü boylu erkekleri sever bu kızlar ondan sanırım

bi destek edin şu kardeşinize strateji felan

Similar threads

Merhaba arkadaşlar daha öncede açmıştım bu konuyu lakin başlık yetkisiz olduğu için kilitlenmişti umarım bu başlık olmuştur çünkü en açıklayıcı başlık bu daha ne yazabilirim bilmiyorum eğer buda kapatılırsa Konuya geli olursa aynı sınıfta olduğumuz bi kız vardı aramız fazla lakin fazla iiydi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
Arkadaşlar Ben 18 YaşındayımSizin deyişinizle ergenim ve bu yaşlarda sevgilimin olması lazımken değilşimdi,kız benden hoşlanmıyor diye düşünüyorumbunun en büyük sebebi kilo'mbiraz artı kilolu gibi görünsemde bu aile meselesiyemek pozitif yemediğimden değil lakin ne yazıkki bu rahat...
Cevaplar
0
Görüntüleme
150
merhaba arkadaşlar ne dek asap olsamda eski arkadaşlarıma anlatamıyorum herkezden utanıyorum bu yüzden size hikayemi kâğıda dökmek istedim bana lütfen bi önerge sunun ben artık bilmiyorum uzun bir yazı olabilir okuyanlara şimdiden fazla teşekürler genel olarak aşk yüzünden oldu lütfen okuyun ama...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
arkadaşlar bir süredir bakıyorum da herkesin karşılıklı derdi ya ortam kuramamak ya da sevgili yapamamaksize şunu söyliyeyim etraf yaptınız mı kız derdi de biter doğrusunasıl mı devam edin okumaya ortam nasıl kurulacak? diyelim fakat kızlı erkekli bir ortama girdinis millet birbiriyle tanışır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
arkadaşlar kız var cok seviyorum öneri ettim reddetti neyse şu anda msn de konusuyoz fakat msn deki konusmalarımızı dısardan biri görse bunlar 2 sevgili der pek konusuyoruz ama kız sevmiyor geçen bana kalp şeklinde şiir filan gönderdi, geçen kuzeniyle konusuyom kızın kuzeni bana beni bile bu dek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
132
858,497Konular
981,938Mesajlar
29,946Kullanıcılar
semihlerSon üye
Üst Alt