Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar daha öncede açmıştım bu konuyu lakin başlık yetkisiz olduğu için kilitlenmişti umarım bu başlık olmuştur çünkü en açıklayıcı başlık bu daha ne yazabilirim bilmiyorum eğer buda kapatılırsa
Konuya geli olursa aynı sınıfta olduğumuz bi kız vardı aramız fazla lakin fazla iiydi...
Arkadaşlar Ben 18 YaşındayımSizin deyişinizle ergenim ve bu yaşlarda sevgilimin olması lazımken değilşimdi,kız benden hoşlanmıyor diye düşünüyorumbunun en büyük sebebi kilo'mbiraz artı kilolu gibi görünsemde bu aile meselesiyemek pozitif yemediğimden değil lakin ne yazıkki bu rahat...
merhaba arkadaşlar ne dek asap olsamda eski arkadaşlarıma anlatamıyorum herkezden utanıyorum bu yüzden size hikayemi kâğıda dökmek istedim bana lütfen bi önerge sunun ben artık bilmiyorum uzun bir yazı olabilir okuyanlara şimdiden fazla teşekürler genel olarak aşk yüzünden oldu lütfen okuyun ama...
arkadaşlar bir süredir bakıyorum da herkesin karşılıklı derdi ya ortam kuramamak ya da sevgili yapamamaksize şunu söyliyeyim etraf yaptınız mı kız derdi de biter doğrusunasıl mı devam edin okumaya
ortam nasıl kurulacak?
diyelim fakat kızlı erkekli bir ortama girdinis millet birbiriyle tanışır...
arkadaşlar kız var cok seviyorum öneri ettim reddetti neyse şu anda msn de konusuyoz fakat msn deki konusmalarımızı dısardan biri görse bunlar 2 sevgili der pek konusuyoruz ama kız sevmiyor geçen bana kalp şeklinde şiir filan gönderdi, geçen kuzeniyle konusuyom kızın kuzeni bana beni bile bu dek...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.