Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

1 ay beleş VDS

1 ay beleş VDS
4
341
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

REXIS

İllegalToplum - Destek Ekibi
FD Üye
Etkileşim
103
Web sitesi
t.me
F-D Coin
3
ilk olarak buradan iş hesabı oluşturuyorsunuz kendi gerçek bilgilerinizle ardından admin portaldan deneme sürümünü seçip sanal kart ile spiarişini veriyorsunuz hesabınız 1 gün içinde onaylandıktan sonra siparişi vererek 1 ay vds kullanabilirsiniz yapamayan arkadaşlar için t.me/lyrexm ayrıca bulut sunucudur rd client url kısmından bağlanabilirsiniz
sagolasın

worex

İllegal Toplum | Full Hizmet
FD Üye
Etkileşim
64
F-D Coin
95
ilk olarak buradan iş hesabı oluşturuyorsunuz kendi gerçek bilgilerinizle ardından admin portaldan deneme sürümünü seçip sanal kart ile spiarişini veriyorsunuz hesabınız 1 gün içinde onaylandıktan sonra siparişi vererek 1 ay vds kullanabilirsiniz yapamayan arkadaşlar için t.me/lyrexm ayrıca bulut sunucudur rd client url kısmından bağlanabilirsiniz
Güzel Konu Dostum Eline sağlık :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Similar threads

• Kilitli
DILDO API SERVİCES NOT: Daha Fazlası İçin İT Grubumuza Gelmeyi Unutmayın IT Grup: (it gurubu içi özel hesap pub edecez gelmeyi unutmayın) *** *** Gizli metin: Gizli metni görüntülemek için yeterli hakka sahip değilsiniz. Forum konusunu ziyaret edin! ***
Cevaplar
52
Görüntüleme
685
  • Kilitli
Ben aşırı fakirim beni bilen bilir vdsleride beleş çektiğimden dolayı ramları çok düşük, ondan dolayı sistemleri olabildiğince verimli hale getirmeye çalıştım böylelikle hiç birşey ödemeden devam edecektim. Tek vdsde api servis, sorgu paneli ve Discord botu çalışacak şekilde ayarlamıştım her...
Cevaplar
1
Görüntüleme
181
  • Kilitli
Selamlar discord üzerine 2 boost basınca 4 gb ram vds falan veren sunucular vardı onlar hala duruyor mu veya dediğim gibi vds veren birileri varsa yardımcı olabilir mi ?
Cevaplar
1
Görüntüleme
92
  • Kilitli
Melancia Api Service Olarak bir VDS PAYLAŞAYIM DEDİM ARTIK HER 2 HAFTADA 1 KEZ VDS PAYLAŞIMI OLACAKTIR. *** *** Gizli metin: Gizli metni görüntülemek için yeterli hakka sahip değilsiniz. Forum konusunu ziyaret edin! *** HIZLI OLAN KAZANIR 1 AY AKTİF OLACAKTIR.
Cevaplar
9
Görüntüleme
386
  • Kilitli
Vds Ubuntu Server 20.04 olmalıdır mesajlardan root şifresini atınız, sunucuda adres ve dükkan datası çekilecektir + Sorgu Panel.net Sistemleri yenilenerek çalışacaktır. Datalar komple size verilecektir kendiniz istediğiniz gibi kullanabilirsiniz. VDS'yi her ay yeni data çekmem karşılığında...
Cevaplar
6
Görüntüleme
344
858,509Konular
982,856Mesajlar
30,650Kullanıcılar
KUNGert22Son üye
Üst Alt