Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

1. Dünya Savaşında İngilizler almanların hangi silahını kullanmak için martılara eğitim vermişlerdir

1. Dünya Savaşında İngilizler almanların hangi silahını kullanmak için martılara eğitim vermişlerdir
0
214

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
1 Dünya Savaşında İngilizler almanların hangi silahını göstermek için martılara eğitim vermişlerdir

Yanıt: Denizaltı

1 dünya savaşında ingilizler martıları denizaltı periskoplarına pisletmeleri için eğitmeyi denediler

Bir öteki ingiliz oyunu

İngilizlerin tahta savaş gemisi hilesi
1 Dünya Savaşı esnasında İngilizler, akla gelmeyecek bir hileye başvurup, 14 tahta gemiyi gerçek savaş gemisi gibi dünya denizlerinde yüzdürdü
Türk askerlerini afallatmak için gezgin gemilerine, şileplere sahte bacalar, güya toplar, uydurma direkler eklendi Bu Nedenle İngiliz gemileri ’Tiger ’ ya da ’lnflexible ’ kruvazörlerine benzetildi muhalif bu gemilere alev edip, gereksizce böylece çok mermi harcadı *