Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

1 Gecede 500 Gr Verdiren Yoğurt Kürü

1 Gecede 500 Gr Verdiren Yoğurt Kürü

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
1 Gecede 500 Gr Verdiren Yoğurt Kürü Tarifi İçin Malzemeler

*3 yemek kaşığı yoğurt (tercihen ev yoğurdu)
*1 çay kaşığı tepeleme tarçın
*1 çay kaşığı tepeleme zerdeçal
*1 çay kaşığı tepeleme zencefil

1 Gecede 500 Gr Verdiren Yoğurt Kürü Tarifi Yapılışı
Bir kaseye yoğurdu ve baharatları koyarak karıştırıp tüketelim Ben kendim yapıyorum ve bazen 1 kg bile gidiyor şok oluyorum sabahları tartıya çıktığımda denemenizde fayda var ve birazda yiyeceklerinize dikkat ederek çok güzel kilo verebilirsiniz ,bu kürle ama sürekli yapmayın ki vücut buna alışmasın, gün aşırı yapmanız yeterli olacaktır Bol eksili günler

Similar threads

Gecede – 500 Gr Verdiren Kür Tarifi İçin Malzemeler *3 kaşık light yoğurt *1 tatlı kaşığı zencefil, zerdeçal, tarçın karışımı Gecede – 500 Gr Verdiren Kür Tarifi Yapılışı 3 kaşık yoğurda karışım eklenir ,uyumadan 23 saat önce yenilip üzerine 45 bardak su içilir Merhaba tüm diyetçilere...
Cevaplar
0
Görüntüleme
53
Kilo Verdiren Yoğurt Kürü Tarifi İçin Malzemeler *1 kase az yağlı yoğurt *1 çay kaşığı nane *1 çay kaşığı kekik *3 küçük kepekli bisküvi *1 çay kaşığı pul veya toz biber Kilo Verdiren Yoğurt Kürü Tarifi Yapılışı 1 Kase az yağlı yoğurdumuza nanemizi, kekiğimizi ve kepekli bisküvilerimizi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
Zerdeçallı Yoğurt Kürü (Günde 500 Gram Verdiriyor) Tarifi İçin Malzemeler *4 yemek kaşığı yoğurt *1 çay kaşığı toz zerdeçal *1 çay kaşığı toz zencefil *1 çay kaşığı toz tarçın Zerdeçallı Yoğurt Kürü (Günde 500 Gram Verdiriyor) Tarifi Yapılışı Merhaba arkadaşlar fazla kilolarınızdan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
57
Yağ Eriten Yoğurt Kürü Tarifi İçin Malzemeler *5 kaşık ev yoğurdu *1 tatlı kaşığı pul biber *Yarım limon Yağ Eriten Yoğurt Kürü Tarifi Yapılışı Yoğurdu kaseye alın Pul biber ve limonu dökün Her akşam yatmadan 1 veya 2 saat önce yiyin ve 1 hafta sonra tartıya çıkın Tabi birazda hareket edin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
Yoğurt Kürü Tarifi İçin Malzemeler *Bir kase yağsız yoğurt *Yarım çay kaşığı tarcın *Yarım çay kaşığı zerdeçal *Yarım çay kaşığı zencefil Yoğurt Kürü Tarifi Yapılışı Kaseye yoğurdu koyduktan sonra diğer baharatları karıştırıp yemeye hazır hale getiriyoruz Tarçın kan şekerini dengeliyor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
43
858,497Konular
981,955Mesajlar
29,954Kullanıcılar
umutkya2941Son üye
Üst Alt