Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

1 gÜn Çiktik ayrildik ?

1 gÜn Çiktik ayrildik ?
0
109

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
slm arkadaslar bi kız 1 haftadır pesimden kosuyodu bende gittim yanında kızın arkadası dedi siz birbirinizi seviyonuz mu evet dedik sonra kıza çıkma teklifi ettim kabul etti1 gün sonra kızın baska bi arkadası siz daha görüsemezsiniz ayrılın okulda bitiyo daha bulusamazsınız dedi kız aradasımda bi yönden haklı dedi ben o an gittim zaten nasıl istersen dedim sınıfa gittik konustuk iste dedi arkadas kalalım ben sana gene mesaj atarim dedibende yok dedim daha yüzüne bakmam bile dedim kızda beni seviyor musun diye sordu evet dedimo süre ayrılmıyom dedi daha sonra kızın arkadası geldi eski çıktıgını unutamıyo dedi sonra aklım sende kalmasın dedim ayrıl bitsin dedim 10 dakika geveledi lafı sonunda ayrıldım dedi tam kalkerken elimden tuttu felan elime çektim gittim iste bu kızın amacı ne dalga mı geçmekti ????

OKUYAN HERKESE ÇOK TESEKKÜR EDERİM

Similar threads

iyi gunlerherkese bn serhan yasım 17 foruma yeni üyeyim benim sorunum gecen yaz yazlıkta bir gün temmuzun basında yaza hos geldin partisi wardıbu partide ben bizim siteden cıkıp 2 ast site waroraya gittim arkadaslarımlaorda yururken bi kız beni kesiyorduEtraf zaten yeterince kalabalıktıve aksam...
Cevaplar
0
Görüntüleme
123
Siteye yeni aza oldum ve buradaki ortamı gayet sevdim onun içinde başımdan geçen bir siyahbeyaz aşk hikayesini açıklama yapmak istiyorum Yaş olarak 18 yaşına yeni gireceğim şu lahza ve lise 4'e gidiyorumDerslerimde başarılıyımÜniversiteyi büyük ihtimalle kazanırım tabi inşAllah Hemen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
122
arkadaşlar biras uzun olucak ama yardımlarınızı bekliyorum,öyle doldumki 1 yıl önce okulda görmüştüm,sınıfıma gelmişti para bozdurmaya,kafamı kaldırdıgımda o yüzü gördümarkadaşlarım aracılıgıyla msn adresini istemiştim aradan 1 hafta geçti dost olmuştukk,aramız iyiydiadı tugba bahsettigim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
Merhaba, Oncelikle bu yaziyi bu sitede bulunan sadece erkek uyelerin degil bayan uyelerinde okumasini ve daha once ask, sevgi, haset gibi duygulari tatmis, yasadiklarina saygisini halen koruyan herkesin en azindan bir iki satirda olsa bir seyler karalamasini rica ediyorum Cunku suan net...
Cevaplar
0
Görüntüleme
146
858,497Konular
981,908Mesajlar
29,934Kullanıcılar
Üst Alt