Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

1 günlük premiumlar silindi mi ?

1 günlük premiumlar silindi mi ?
0
275

Similar threads

DAHA ÖNCE 27989 DİSK ALANI BOŞ VARDI bazı program ve temizleme program yüklüydü ve temizliyordum gine aynı oluyor sorun yok hayla öyledi sonra afyondan gelen misafirimiz 9 gün kaldı çok program yüklemiş bilgisayarıma bende windows 7 cd aldım format atım hepsi silindi bir disk boş alanı baktım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
96
kek pasta fanusları kek fanusları pasta fanusları sırça kek fanusu fanusu pasta yaptım kekleri börekleri lakin nereye koysam ya tabaga koysam agzını kapatmak gerekli degil mi? pis derler valla :laugh: baktım fanus varmışş ohh be ne ugrasacagımm koydum hepsini kapattım agzını da masanın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
56
Tarih 29 Nisan 2019 Dejavuuuu Adlı oyuncudan (asıl carı ZaGoTa idi) ben 68 lwl warrior aLdım ve bununla Baya bi item aktardık glass belt cleaver 9 felan filan Adıda Rasim bununla baya bi samimi Olduk ben guvendım glass beltımı werıyordum ara sıra İşte bugunde Yani 29 Nisanda ben ona Heliosa...
Cevaplar
0
Görüntüleme
160
arkadaşlar ben bigün harddisk aldım eve geldim bi taktım eskisi silindi (1) 34 ay sonra yeni hdd arızalandı verdim garantiye yenisini verdiler ondan 12 ay sonrada eski hdd arızalandı eski hdd yi dün tarttım hd tune adlı programa 1 tane kırmızı kutucuk damaged yazıo heralde türkçesi sizlere...
Cevaplar
0
Görüntüleme
148
daha öncede acmıstım fakat baslık yanlış oldugu icin silindi simdi bizim mahallede kız var herneyse iste balkondan balkona bakısıyoruzHoslanıyorum ama böylece pozitif dısarı cıkan birisi deilKonuscam ama disarı cıkmıoHemen hemencecik tüm herkese sordum kimse tanımıyoBAzen bakıp bazen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
63
858,496Konular
981,827Mesajlar
29,874Kullanıcılar
rdmuSon üye
Üst Alt