Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
DAHA ÖNCE 27989 DİSK ALANI BOŞ VARDI bazı program ve temizleme program yüklüydü ve temizliyordum gine aynı oluyor sorun yok hayla öyledi sonra afyondan gelen misafirimiz 9 gün kaldı çok program yüklemiş bilgisayarıma bende windows 7 cd aldım format atım hepsi silindi bir disk boş alanı baktım...
kek pasta fanusları kek fanusları pasta fanusları sırça kek fanusu fanusu pasta yaptım kekleri börekleri lakin nereye koysam ya tabaga koysam agzını kapatmak gerekli degil mi? pis derler valla :laugh: baktım fanus varmışş ohh be ne ugrasacagımm koydum hepsini kapattım agzını da masanın...
Tarih 29 Nisan 2019 Dejavuuuu Adlı oyuncudan (asıl carı ZaGoTa idi) ben 68 lwl warrior aLdım ve bununla Baya bi item aktardık glass belt cleaver 9 felan filan
Adıda Rasim bununla baya bi samimi Olduk ben guvendım glass beltımı werıyordum ara sıra İşte bugunde Yani 29 Nisanda ben ona Heliosa...
arkadaşlar ben bigün harddisk aldım eve geldim bi taktım eskisi silindi (1)
34 ay sonra yeni hdd arızalandı verdim garantiye yenisini verdiler ondan 12 ay sonrada eski hdd arızalandı
eski hdd yi dün tarttım hd tune adlı programa 1 tane kırmızı kutucuk damaged yazıo heralde türkçesi sizlere...
daha öncede acmıstım fakat baslık yanlış oldugu icin silindi
simdi bizim mahallede kız var herneyse iste balkondan balkona bakısıyoruzHoslanıyorum ama böylece pozitif dısarı cıkan birisi deilKonuscam ama disarı cıkmıoHemen hemencecik tüm herkese sordum kimse tanımıyoBAzen bakıp bazen...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.