iltasyazilim
FD Üye
1 Hamur 3 Çeşit Kurabiye Tarifi İçin Malzemeler
*45 su bardağı un
*5 yemek kaşığı tepeleme şeker
*1 paket kabartma tozu
*1 paket vanilya şekeri
*2 yumurta
*Yaklaşık 175 gr oda sıcaklığında tereyağ
*5 yemek kaşığı su
Süslemek için:
*Çikolata glasürü
1 Hamur 3 Çeşit Kurabiye Tarifi Yapılışı Tüm malzemeleri kaba alın ve yoğurun
Hamurdan parça koparın ve tekrardan yoğurun Açarken yırtılmasın Merdane ile açın İstediğiniz şekil verin
Tarçınlı şekerli yapmak isterseniz 3 yemek kaşığı şekeri ve 1 çay kaşığı tarçını karıştırın Kurabiyenin üzerini hafif ıslatın ve tarçınlı şekere bandırın
İçi dolgulu olanı için ya top yada benim gibi daire şekli yapın İçine kuru meyve veya çikolata damlaları doldurun Üzerine glasür yapmak isterseniz 50 gr pudra şekerine 2 çay kaşığı portakal suyu karıştırın ve kurabiyelere sürün Üzerlerine kuru meyve koyun veya benim gibi çikolata glasürü ile süsleyin
Sade olan için istediğiniz şekil verin Piştikten sonra çikolataya bandırın ve hindistan cevizi gibi şeyler serpin
Pişirmek için fırını 180 ° C ısıtın ve 10 dk pişirin
Afiyet olsun
*45 su bardağı un
*5 yemek kaşığı tepeleme şeker
*1 paket kabartma tozu
*1 paket vanilya şekeri
*2 yumurta
*Yaklaşık 175 gr oda sıcaklığında tereyağ
*5 yemek kaşığı su
Süslemek için:
*Çikolata glasürü
1 Hamur 3 Çeşit Kurabiye Tarifi Yapılışı Tüm malzemeleri kaba alın ve yoğurun
Hamurdan parça koparın ve tekrardan yoğurun Açarken yırtılmasın Merdane ile açın İstediğiniz şekil verin
Tarçınlı şekerli yapmak isterseniz 3 yemek kaşığı şekeri ve 1 çay kaşığı tarçını karıştırın Kurabiyenin üzerini hafif ıslatın ve tarçınlı şekere bandırın
İçi dolgulu olanı için ya top yada benim gibi daire şekli yapın İçine kuru meyve veya çikolata damlaları doldurun Üzerine glasür yapmak isterseniz 50 gr pudra şekerine 2 çay kaşığı portakal suyu karıştırın ve kurabiyelere sürün Üzerlerine kuru meyve koyun veya benim gibi çikolata glasürü ile süsleyin
Sade olan için istediğiniz şekil verin Piştikten sonra çikolataya bandırın ve hindistan cevizi gibi şeyler serpin
Pişirmek için fırını 180 ° C ısıtın ve 10 dk pişirin
Afiyet olsun