Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

1. Sınıf Nasrettin Hoca

1. Sınıf Nasrettin Hoca

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
1 Sınıf Nasrettin Hoca okuma seti
Birinci Sınıf Nasrettin Öğretmen

Nasreddin Hoca ile Okuma Yazma Öğreniyorum Eğitim CDsi aşağıdaki bölümlerden oluşmaktadır

1Uyumlu Çizgi çalışmaları:
Web kamerası desteğiyle düzenli çizgi çalışmaları, harflerin yazılış yönlerini yaratıcı esas çizim biçimlerini öğrencilerinize kavratmak için gerçekleştirebileceğiniz, özgün bir yazmaya hazırlık uygulamasıdır

2Seslerin sezdirilmesi:
Çizgi film tadındaki animasyonlarla, olay örgüsü içinde öğrencilerinizeçocuğunuza sesleri sezdirebileceksiniz

3Seslerin Kavratılması:
Öğrencilerinizinçocuğunuzun bire bir içinde yer alacağı interaktif oyun uygulamalarıyla , sesleri kavramasını ve diğer ses ve işaretlerden ayırt etmesini sağlayacaksınız

4Harflerin Yazılışı:
Seslendirmeli olarak harflerin yazılış yönlerini sayısız defa tekrarlatabilir, Mouse, grafik tablet ya da akıllı tahta kullanarak uygulatabilirsiniz

5Hece, Sözcük, Cümle ve Metinlerin Oluşturulması:
İlkokuma yazma öğretimi, kavratılan seslerin birleştirilerek, yeni hece, sözcük, tümce ve metinlerin oluşturulmasıyla gerçekleştirilir Hecelerin oluşturulması, kritik açık hecelere ulaşma, yeni kelimelerin türetilmesi ve kavratılması, kelimelerin bir araya getirilmesiyle oluşan cümleler üzerinde çalışma ve metinlere varan eksiksiz bir etkinlikler bütününü cd içeriğinde bulacaksınız

6Değer Biçme:
Eğlenceli bilgisayar oyunlarının öğrencilerinizinçocuğunuzun öğrendiklerini sınamanızı sağlayacak değerleme etkinliklerine dönüştüğünü düşünün İnteraktif eğitim cd mizle bundan böyle bu mümkün Öğrencilerinizçocuğunuz eğitim ve değerleme etkinliklerine sıkılmadan, diğer taraftan motive biçimde katılacaklar Eğlenerek öğrenecekler ve öğrendiklerini göstermekten keyif alacaklar

7Faaliyet Sayfaları:
Cd içeriğinde bulunan uygulamalarla bire bir örtüşen 360 sayfalık etkinlik sayfaları pdf formatındadır Bu sayfaları sırasıyla çoğaltarak, öğrencilerinizeçocuğunuza derslikev etkinliği olarak uygulatabilirsiniz

Nasreddin Hoca İle Okuma Yazma Öğreniyorum seti için tıklayınız *

858,496Konular
981,879Mesajlar
29,918Kullanıcılar
gorkemnocSon üye
Üst Alt