Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

1. Sınıf Performans Odevleri

1. Sınıf Performans Odevleri
0
157

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
1 Sınıf Performans Odevi
1 Sınıf Performans Odevleri Gorevleri

1Sınıf Hayat Bilgisi En Sevdiğim Hayvan Performans Gorevleri

1Sınıf Hayat Bilgisi Canlılar Nerelerde Barınır Performans Gorevleri

1Sınıf Turkce Metin Tablosu Oluşturma Performans Gorevleri

1Sınıf Turkce Hoşgorulu Birey Performans Gorevleri

1Sınıf Matematik Oruntu Oluşturma Performans Gorevleri

1Sınıf Turkce Seslerle Başlayan Kelimeler Performans Gorevleri

images1sinifperformansodevleri5af98ab2b05fb

1Sınıf Turkce Resimli Ses Kartları Performans Gorevi

Similar threads

İlkoğretim 1 Sınıf Performans Odevleri nelerdir 1 Sınıf proje Performans Odevleri İlkoğretim Takvim Hazırlama 1 sınıf Hayat Bilgisi Performans Odevi 1Sınıf Hayat Bilgisi En Sevdiğim Hayvan Performans Gorevi 1Sınıf Hayat Bilgisi Canlılar Nerelerde Barınır Performans Gorevi 1Sınıf Turkce...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
İlköğretim 1 Sınıf Performans Ödevleri nelerdir 1 Sınıf proje Performans Ödevleri İlköğretim Takvim Hazırlama 1 sınıf Hayat Bilgisi Performans Ödevi 1Derslik Hayat Bilgisi En Sevdiğim Hayvan Performans Görevi 1Sınıf Hayat Bilgisi Canlılar Nerelerde Barınır Performans Görevi 1Derslik...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
1 Derslik Performans Ödevi 1 Derslik Performans Ödevleri Görevleri 1Sınıf Hayat Bilgisi En Sevdiğim Hayvan Performans Görevleri 1Derslik Yaşam Bilgisi Canlılar Nerelerde Barınır Performans Görevleri 1Sınıf Türkçe Metin Tablosu Oluşturma Performans Görevleri 1Derslik Türkçe Birey...
Cevaplar
0
Görüntüleme
60
ikinci Sınıf Performans Odevleri İlkokul 2 Sınıf Performans Odevleri 2 Sınıf Turkce Performans Gorevi Oyku Yazalım Hikaye Yazalım Ataturk Albumu Noktalama işaretlerini doğru kullanabilme Noktalama İşaretleri Anlamlı Cumle Oluştur Masal Kahramanları 2 Sınıf...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
2 Sınıf Hayat Bilgisi Performans Odevi ornekleri 2 sınıf hayat bilgisi performans odevi meslekleri tanıtıyorum İcerik Duzeyi Hayat Bilgisi Sınıf Duzeyi 2 sınıf Beklenen Performans Araştırma, İnceleme, Gozlem, Sınıflandırma Kazanım Cevresindeki insanların mesleklerinin farklı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
222
858,468Konular
981,192Mesajlar
29,541Kullanıcılar
osmanımSon üye
Üst Alt