Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

1. Sınıf Yeni Ders Kitapları Yayınlandı

1. Sınıf Yeni Ders Kitapları Yayınlandı
0
115

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
MEB, 1 sınıflar için yeni ders kitaplarını yayınladıMilli Eğitim Bakanlığı Talim Edep Kurulu Başkanlığı 4+4+4 sisteminin yürürlüğe girmesinden sonradan bu yıl ilkokul 1 sınıflara başlayacak öğrenciler için faaliyet kitapları hazırlayarak yayımladı *

Similar threads

images1sinifyeniderskitaplariyayinlandi5af98d9e9caab MEB, 1 sınıflar icin yeni ders kitaplarını yayınladıMilli Eğitim Bakanlığı Talim Terbiye Kurulu Başkanlığı 4+4+4 sisteminin yururluğe girmesinden sonra bu yıl ilkokul 1 sınıflara başlayacak oğrenciler icin etkinlik kitapları hazırlayarak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
20192019 Öğretim Yılı İlköğretim Seçmeli Ders Müfredatı MEB Kadar Açıklandı Yeni İlköğretim Seçmeli Ders Müfredatı 2019 ilköğretim ilk 4 yıl yıl için seçmeli ders müfredatı Sevgili melekler, bildiğiniz gibi bu yıldan açtırmak üzere okullarda 4+4+4 eğitim sistemine geçiliyor İyi mi oldu fena...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
Yeni İlkoğretim Secmeli Ders Mufredatı 2019 ilkoğretim ilk 4 yıl yıl icin secmeli ders mufredatı Milli Eğitim Bakanlığı ilkokul 1'inci sınıflar ve ortaokullardaki secmeli dersler icin mufredatı acıkladı 60 ayını tamamlayan oğrencilere ilk 3 ay icin uyum ve hazırlık calışmaları...
Cevaplar
0
Görüntüleme
117
Yeni İlköğretim Seçmeli Ders Müfredatı 2019 ilköğretim ilk 4 sene yıl için seçmeli ders müfredatı Ulusal Eğitim Bakanlığı ilkokul 1'inci sınıflar ve ortaokullardaki seçmeli dersler için müfredatı açıkladı 60 ayını tamamlayan öğrencilere birincil 3 ay için uyum ve hazırlık çalışmaları...
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
Nobel Ödüllü Orhan Pamuk ders kitaplarına girdi Ulusal Eğitim Bakanlığı yeni öğretim yılında 12'nci derslik Türk Dili ve Edebiyatı ile Dil ve Anlatım kitaplarında Orhan Pamuk'un 2 öbür romanından alıntı yaptı 1549054529 1549054529...
Cevaplar
0
Görüntüleme
60
858,497Konular
982,565Mesajlar
30,311Kullanıcılar
inzebygameSon üye
Üst Alt