1 sınıftaykennnnnnn kızlar sanırım bütün sırası bu itirafın birincil okul 1 sınıftayım sınıfımızda fazla tatlı masmavi gözlü bir delikanlı:d (ayyhh ozmnlar benim delikanlımdı o minicikk ufak bey ) ve ben o delikanlıya sırılsıklam aşık belen herneyse birgün gittim defterine tamda ödevini yaptıgı yere seni seviyorum yazdım amakim oldugumu sölemem utanırım diede ekledim sırası gelmişken ben cok şeker sewerım ve özkan tenefuste defalarca bana şeker alırdı yazdıgım yazıyada ainen su cümleleri ekledim tabı hatırladıgım kadarıyla seni seviyorum çünkü şekeride cok sevıyorum ve sen bana defalarca kendı paranla şeker alıyosun1siniftaykennnnnnn5c51ada0dc0fealt Big Grin ne aptalca yada cocukca1siniftaykennnnnnn5c51ada0dc0fealt Big Grin esas ıtıraf sımdı başlıoo sorsanıza noldu sora die özkannn defterde ödevin tam ortasına kırmızı kalemle yazılmıs olan yazıyı görünce beni dövdüüüüüüü1siniftaykennnnnnn5c51ada0dc0fealt1siniftaykennnnnnn5c51ada0dc0fealt1siniftaykennnnnnn5c51ada1e9d71gifalt :shootout: Shootout :shootout:1siniftaykennnnnnn5c51ada1e9d71gifalt :shootout: Shootout :shootout: hıhhh1siniftaykennnnnnn5c51ada0dc0fealt duygusuz ruhsuz insan nolcaqq1siniftaykennnnnnn5c51ada0dc0fealt Stick Out Tongue gecenlerde yolda karsılaştık ne o benı tanıyabıldı nede ben onu kuzenı sayesınde bırbırımızın kım oldugunu ogrendık ve başladık el sıkısınca gulmeye ılk dedıgı cumle benım küçük aşkım nasılmış bakalım1siniftaykennnnnnn5c51ada0dc0fealt Stick Out Tongue çok utandım çok ( sen koşarsın şu anda peşimde hıhh cıkcak acısı cıkcakkkk)