Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

1 takvim sevgilimden ayrıldım bugün buluscaz arkadaş olarak napmalıyım

1 takvim sevgilimden ayrıldım bugün buluscaz arkadaş olarak napmalıyım
0
171

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Öncelikle Herkese merhaba1 takvim bi ilişkim vardıCtesi günü son buldu( Benim yanlıs anlamam kuzeniyle tartışma etmem ve kuzeninin arkadşalarını melisin arkadaşları sanıp Byük olay cıkartmam ve sonrasında melise hakaretler etmem vs ndenle)Herşey Benim paranoyaklıgımdan kaynaklandıPazar günü evinin kapısının önüne gittim yaklasık 15 saat camının önnde durdum yalnızca camdan baktımAra sıra cıktı baktı girdiAradım acmadı

Ptesi yani dün okul cıkısına gittim 35 saat bekledimOkldan cıktı yanıma geldi 20 saniye dek hiçbişe konusamadık Ben güya hayatımda birincil defa görmüş gibi oldum gözlerim karardı elimde tuttugum ufak bi sırça parcasıyla oynuyodum beklerken heycandan elime falan girdi

Bugün yanlızca 12 dakika görüşebilcezCünkü ben o sinirle annesini falan da aradım ctesi günüyani anlıcagınız işler arap sacıCtesi sabahından beri hiçbişy yemedim 4 günde 9 kilo vermişim 13 yada 14 paket sigara içtimKafayı yemek yemek üzereyim bundan böyle bi odada tek basıma bile kalamıyorum her tarafta fotografları heryerde hatıraları ben onu cok seviyorumBarısmak için ne yapmalıyım ne özürler diledim olmadıYardm edin 2019 lütfen

858,478Konular
981,314Mesajlar
29,569Kullanıcılar
allytrSon üye
Üst Alt