Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
melodikanın notaları gerek şarkıların ki de diil melodikanın notaları SOL dan başlayıp nası devam ediyo? biliodum unuttum haftaya pzt hocaya suncam sozum var(Eeee 6sınıf bu dayaklar da gelişti napcan????)
Kolay Muzik Notaları Melodika
Benim Annem Guzel Annem Melodika Notaları Flut Notaları
doremimimifamire
remifalasolfamisolfare
remifalasoldo(ince)lla
solmisolfami
Kucuk Kurbağa Kucuk Kubağa Melodika Notaları ve Flut
sol mi mi mi sol mi mi mi sol la sol mi fa re fa re re fa re re re fa...
1. hafta
Gebeliğin 1. haftasında aslında henüz hamile değilsinizdir. Gebelik zamanı hesaplanırken ilişkinin zamanı değil son adet tarihinizin ilk günü başlangıç alınır bu yüzden bu zamanı hatırlamalı ve unutmamalısınız. Bu şekilde hesaplandığında insanlarda gebelik 280 gün yani 40 hafta sürer...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.