Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

1 TL limitli kredi kartı

1 TL limitli kredi kartı
0
80

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
1 TL limitli kredi kartı Banka, ücret için uzlaşma sağladığı işçiye 1 TL limitli iki kredi kartı gönderdi Sakarya'nın Karasu ilçesinde maaşların elden verme uygulamasının bitirilmesinin peşinde ücretlerini banka yoluyla bölge bir işçiye anlaştığı banka tarafından limiti 1 TL olan 2 adet kredi kartı gönderildi İlçede özel bir şirkette çalışan Ali İhsan Karaoğlu, Sosyal Emniyet Kurumu'nun (SGK) maaşların elden verme uygulamasını bitirmesinin peşinde maaşını şirketin anlaşma sağladığı banka yoluyla almaya başladı Bankadan gelen hesap açtırma formunu doldururken 'Kredi kartı ister misiniz?' kısmını işaretleyerek kredi kartı başvurusunda yer alan Karaoğlu'na banka tarafından limiti 1 TL olan 1 adet kredi kartı gönderildi Kartın bulunduğu zarfı arkadaşlarıyla birlikte açtığını söyleyen Karaoğlu, limitin 1 TL olduğunu görür görmez çok şaşırdığını açıklama etti Hatıra olsun diye kartı sakladığını anlatan Karaoğlu, 1 TL limitli kartı görünce şaşırdım Arkadaşlarımla birlikte çok güldük Hatıra olsun diye saklamaya karar verdim Bir hafta daha sonra bana her yerde kredi kartı gönderildi İkinci kartın da 1 TL olduğunu görür görmez bu defa sinirlendimdedi Kartları iptal ettirmeyi düşündüğünü söyleyen Karaoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü: Birincil gelen 1 TL limitli kartı adi karşıladım Ama ikinci kez aynı limitli kart gönderilince sinirlendim Bu kartları nerede kullanalım Hiç göndermeseler daha iyi Yapılan masrafa eyvah Bu sebeple kartları iptal ettireceğim  

858,478Konular
981,296Mesajlar
29,563Kullanıcılar
Malin.Son üye
Üst Alt