iltasyazilim
FD Üye
Takriben 1 sene önce, geçen hafta bir kıza tutulmuştum Tekrar Tekrar hayır dedi, olmaz dedi vazgeçmedim Geçenlerde bir anekdot bırakıp ( şu şekilde: ''Bırak artık senden nefret ediyorum, sevme beni işlenmiş mı? ) nefretini dile getirdi Derhal daha çok seviyorum Bana hala seviyor musun? diye sorduklarında hiç sevgim azalmadı fakat diyorum Kafayı takmışsın falan diyorlar Her neyse buraya değin işin hikaye kısmı Esas birim şurası:
Geçenlerde sevdiğim kız anahtarını kaybetmiş Bizim işyerinden bir arkadaşla diyalog yaşamış Kız kesintisiz ''O ne yapıyo?'' diye soruyormuş Biliyorum ola ki herşeyden bir manâ çıkarıyor diyebilirsiniz ama insan engel olamıyor lanet şeye Evet sizce ne demeye getirmiştir?
bu vesileyle arkadaşımda şu şekilde yanıt vermiş: ''Kendi kendine takılıyor işte''
Geçenlerde sevdiğim kız anahtarını kaybetmiş Bizim işyerinden bir arkadaşla diyalog yaşamış Kız kesintisiz ''O ne yapıyo?'' diye soruyormuş Biliyorum ola ki herşeyden bir manâ çıkarıyor diyebilirsiniz ama insan engel olamıyor lanet şeye Evet sizce ne demeye getirmiştir?
bu vesileyle arkadaşımda şu şekilde yanıt vermiş: ''Kendi kendine takılıyor işte''