Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

10 bin öğretmen için geri sayım!

10 bin öğretmen için geri sayım!
0
75

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
61
Boş bulunan kadrolara 10 bin öğretmen ataması yapılabilecek Ayrıca de bu yıl içinde!

Milli Eğitim Bakanlığı ’na atama edilen serbest hoca kadrolarından manâsız bulunan 10 bin kadroya hoca atanmasına olanak sağlayan önerge hazırladı

AKP Çorum Milletvekili Cahit Bağcı, AKP Kocaeli Milletvekili Muzaffer Baştopçu ve Van Milletvekili Kerem Altun ’un imzasını taşıyan ve Milli Eğitim Bakanlığı ’na atama edilen serbest öğretmen kadrolarından boş bulunan 10 bin kadroya hoca atanmasına imkan sağlamaya karşın olarak hazırlanan önerge Meclis Başkanlığı ’na sunuldu

Yasa teklifiyle; 10 bin öğretmenin yılbaşına dek atanmasını ve atanmalara ilişkin düzenlemenin, 2010 yılı bütçesinin dışarıda tutulmasını öngörülüyor

Teklifin gerekçesinde, Ağustos ayında yapılan öğretmen atamalarının tatmin edici olmadığı vurgulanarak, Maliye Bakanlığınca kullanım izni verilen kadroların tamamı kullanıldığından başkaca Milli Eğitim Bakanlığı ’na devir edilen serbest kadroların kullanılmadığına göze çarpan edildi

böylece, Milli Eğitim Bakanlığı ’na ödev edilen hür öğretmen kadrolarından manâsız bulunan 10 bin kadroya öğretmen atanması yapılabilmesi için kanuni düzenlemeye ihtiyaç olduğu belirtildi

Söz konusu yasanın 31 Aralık ’a değin gerçekleşmesi de vurgulandı *

858,506Konular
983,084Mesajlar
33,115Kullanıcılar
smrnr16Son üye
Üst Alt