Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

10 kasımı anlatan kısa şiirler arıyorum

10 kasımı anlatan kısa şiirler arıyorum
0
71

Similar threads

çocuk haklarını anlatan şiirler arıyorum Sevgiler melekler, ben hemen çocuk haklarını konu bölge şiirler rica ediyorum sizden Varmıdır forumunuzda acaba ?  
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
İnsan Sevgisini Anlatan Şiirler Arıyorum Merhaba Mekanı sakinleriinsansevgisinianlatansiirlerariyorum5c59b540e204calt Ben özel bir araştırmam için insan sevgisini anlatan, insan sevgisiyle ilgili şiirler arıyorumYardımcı olursanız sevinirim  
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
Atamızın ailesi ile ilgili yazılan şiirler var mı Merhaba melekler, bu hafta 10 kasım haftası bildiğiniz gibi, ben de araştırma ödevim için Atatürkle ilgili şiirler arıyorum Sizlere sormak istiyorum acaba Atamzıın ailesi ile ilgili olarak yazılmış şiirler var mı acaba bildiğiniz ?  
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
Yaratıcılıkla ilgili sözler Yaratıcılık ve yaratıcılığı anlatan güzel manalı ve kısa uzunda olsa farketmiyor sevgili melekler yaratıcılık ile ilgili söz arıyorum lütfen bu sözleri bilenler bilmeyenlerin anlaması açısından paylaşabilirlerse fazla sevinirim Çoktan yapacağınız yardımlar için...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
10 Kasım Hakkında Şiirler 10 kasım şiirleri, 10 kasım hakkında şiirler, 10 kasım ile ilgili şiirler Sevgili melekler, yaklaşan 10 Kasım münasebetiyle 3 kıtalık uzun 10 Kasım şiirleri paylaşıyoruz sizlerle 16831 16831...
Cevaplar
0
Görüntüleme
56
858,497Konular
981,928Mesajlar
29,944Kullanıcılar
coldsteez2Son üye
Üst Alt