Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

10 Senedir Kılmadığım Namazları Kaza Etmeli miyim?

10 Senedir Kılmadığım Namazları Kaza Etmeli miyim?
0
163

Stillwater

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
77
İyi günler. Ben 15 sene önceden namaz kılmaya başladım. 5 sene namaz kıldıktan sonra namazı bıraktım. :-( Allah’ıma şükürler olsun ki yaptığım yanlıştan dönerek namaza tekrar başladım. Arada 10 sene namaz kılmadım. Bu namazların kazası kılınmalı mı?

10 senedir kılmadığım namazları kaza etmeli miyim? Sorusunun cevabı: Değerli ziyaretçimiz, tabi ki namazlarınızı 10 sene gibi bir süre içerisinde kılmamış olmanız büyük bir eksiklik. Yüce Mevla’mız günahlarınızı af eylesin. Fakat bununla birlikte bu hatanızın farkına varmanız ve bu büyük eksiğinizi telafi çabasına girmenizde gerçekten çok değerli ve önemli bir konu. Evet bu kazaya kalmış olan namazlarınızı bir an önce kılmalı ve yüce Mevla’mıza samimiyet ile sizi af etmesi için dua etmelisiniz.

Namazlarınızı kaza etmek için hiç vakit geçirmemeye çalışın. Zira dünya hayatı fani ve geri dönüşü olmayan bir hayattır. Kaza namazlarını kılma konusunda merak ettiğiniz konular var ise Kaza Namazı Nasıl Kılınır? veya Kaza Namazı ile ilgili sorular başlıklı konulara baş vurmanızda fayda var.

Similar threads

Merhaba ben 8. sınıfa gidiyorum geç olduğunu biliyorum ama namaz kılmak istiyorum. Bu sene maalesef öğretmen atamaları yüzünden geride kaldık ve artık sabah 8 den akşam 6 ya kadar ders görüceğiz benim namazlarımın hep kazasını kılmamda sakınca var mı acaba? Yanıtlarsanız sevinirim teşekkürler...
Cevaplar
0
Görüntüleme
175
Selamün Aleyküm Efendim; Hocam benim sizlere şöyle bir sorum olacaktı. Ben 32 yaşındayım ve kaza namazlarım var bunları hesaplıyorum 3 yıl gibi ama ben 1 sene de fazladan kılmak istiyorum. Asıl merak ettiğim ise şu hocam. Duyduğum kadarıyla kaza namazları olan bir kişinin nafile namaz kılması...
Cevaplar
0
Görüntüleme
166
Vaktiyle kılmadığımız namazları nasıl kılmalıyız? Bu konuda nasıl bir yol izlemeliyiz ve neler yapmalıyız? Özetle, sorum kaza namazı nasıl kılınır? Lütfen bu konuda detaylı bir bilgi verin. Kaza Namazı Nedir? Cevap: İslam dininde Farz bir namazı vaktinde kılmaya eda, vakti geçtikten sonra...
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
Cemaatle namaz Sual: Teheccüd namazı kılıyorum Fakat sabah namazına camiye gelemiyorum Bir mahzuru var mıdır? CEVAP Hazreti Ömer, sabah namazında, camide Süleyman isimli bir genci göremeyince, nerede olduğunu sordu Dediler ki: (O, gece pek uyumaz Teheccüd ve benzeri nafile ibadetle meşgul olur...
Cevaplar
0
Görüntüleme
112
Allah (CC) mekanlar içinde kutsal mekanlar; zamanlar içinde’de kutsal zamanlar yaratmıştır Zamanlar içinde yarattığı kutsal zamanlardan birisi de Müslümanlarca ‘ ÜÇ AYLAR’ diye bilinen:’Recab, Şaban ve Ramazan’ ayıdır 26 Temmuz çarşamba günü (dün) 1 Receb olup, pek feyiziyli ve bereketli bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
858,462Konular
981,119Mesajlar
29,532Kullanıcılar
Üst Alt