Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

10 takvim acı

10 takvim acı

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Ilk Önce herkese iyi forumlar diliyorum

İlkokul 5sınıfta baslamıstı iliskımızBasit cocukca biseydı hiçbirseyın farkında degildik haliyleGoz acıp kapayıncaya değin gectı 3 seneGozumuzu lisede actıkLisede 4 yıl gayet guzel bir sekılde gectıLise bittiginde 7 takvim bi ilişkimiz vardıO yaslar ıcın ınanılmaz bi süreydi buUnıversiteye gecerken o kocaeli üniversitesi iniliz dilini kazandıBen puanım cok daha ıyı bir üniversitey yetmesıne ragmen aynı unıversitede bilgisayar muhendıslıgıne gittimBelkide yaptıgım enbuyuk hatam buyduUnıversitede hazırlık dahıl 3 yıl daha birlikte oldukEvlilik hayallerı kuruyordukHıcbır sorunumuz yoktuHenuz unıversitede 10yıllık cocukluk askınla bırlıkte olunca kım evlılık hayalı kurmazdı kiHersey cok guzeldi2gun once gorustuk hersey mukemmeldıBugun bulusmak ıstedıgını soyledı sasırdım sesı kotuydu anında gittim halıyleBana soyledıgı tek sey baska birini sevıyorum 10 yıl kısa hayatımız ıcın cok uzun bir zaman olduSasırdım 1 nısan mı dıye telefonu denetim ettımSonra hiçbirsey demeden masadan kalktı ve gitti2 gun once elele sevgılıler gununde bana ne alıcaksın dıyen kısı nasıl bu halde gelebılır anlayamıyorumNe yapmam gerek hic bir fıkrım yokTesekkurler herkese

858,496Konular
981,686Mesajlar
29,765Kullanıcılar
Üst Alt