Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

10 yaşındaki kadın

10 yaşındaki kadın
0
70

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
Demin 10 yaşında olmasına karşın, kısa hayatına işkencelerle doymuş bir evlilik, tecavüz ve boşanma sığdıran Yemenli Nujood Ali'nin dramı, ABD'nin CNN televizyonuna konu oldu Ülkesinde birçok küçük kız gibi henüz 18 yaşına gelmeden, 30 yaşında ismi açıklanmayan bir adamla evlendirildi

Babası, geleneklere uydu ve 20 yaşına gelmeden ona dokunmam O bizim şimdilik kardeşimizdiye laf veren damada güvendi Ancak Nujood Ali, şubat ayında yapılan düğünden 2 ay sonra ülkesinde pek fazla kızın cesaret edemediğini yapıp boşanmak için soluğu mahkemede aldı

Ufak kız yaşadıklarını, Beni kendisiyle yatmaya zorluyordu İstemediğimi söylediğimde canımı yakmaya başladı Bana zorla istemediğim şeyler yaptırdısözleriyle anlattı

Baba da CNN'e konuşarak, Damat bana, 20 yaşına gelinceye kadar kızıma dokunmayacağını söyledi Ama anında onunla birlikte olmuş Meleğime zarar verdi İçim parçalandıdedi

Bu davayı misal olması için açtımdiyen minik kız, kendisini mahkemede savunan insan hakları örgütü için çalışan avukat bir uçtan bir uca çirkindiye nitelendirdiği kocasından boşanmayı başardı

*

858,497Konular
982,550Mesajlar
30,287Kullanıcılar
Üst Alt