Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

10 yıl sonra evleneceğim demin tanımadığım karımı kıskanıyorum bu duygu sizdede varm

10 yıl sonra evleneceğim demin tanımadığım karımı kıskanıyorum bu duygu sizdede varm
0
103

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
16 yaşındayım 17 olucam ilginç ama olur ya 25inde evlenicem arkadaşlar bilemem hayatım baştan başa çok sevgilim oldu fakat sırf bu duyguyu diğer insanlara yaşatmamak için hiç birinin elini zeka tutmadım yani misal 10 sene sonradan kiminle evleneceğimi bilmediğim halde evleneceğim kadının diğer bir erkekle lise hayatında olsun bayağı hayatta meslek hayatında üniversite hayatında olsun illa biriyle öpüşmüştür duygusal sinirimi nedense çok bozuyor bu duygu herkeste olan birşeym şuanda yaşadığım yere göre epeyce popülerim fazla derece yakısıklı olmasamda tipim var çalışkanımda bir kariyerim olucak ilerde ve cümbür cemaat gibi tabiki seçimimi hoş kariyerli bir kadından yapıcam fakat şuanda bu zamanda güzel kızlaırn tümü illa biriyle öpüşmüştür güzelde olmasa olağan bir tipte olsa tanımadığım halde 10 seneki karımın başka biriyle öpüşmüş olması cidden sinirimi bozuyor hayır öpüşmedim desede anlayamam fazla acayip sizde bu duyguyu hiç yaşadınızmı kafama fazla taktım bunu bunun yüzünden evlenemicem gibi geliyor ilerde bu duygu aşık olmamıda engelliyor kızlara karşı soğuyorum artık sizdede varmı bu duygu

858,477Konular
981,293Mesajlar
29,561Kullanıcılar
cekim04Son üye
Üst Alt