Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

100% Düşünce Gücü-Jack Ensign Addington kitabından

100% Düşünce Gücü-Jack Ensign Addington kitabından
0
51

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
100% Zihin GücüJack Ensign Addington kitabından hafıza gücüyle aşık etme zihin gücüyle aşık etmek gücü ile etme aşk gücü ile aşk Her şey, düşünceyle başlarevet sahiden de her şey düşünceyle başlıyor Kendimize ait düşüncelerimiz bizi hayatta başarıdan başarıya ya da tam bir başarısızlığa götürecektir % 100 Akıl Gücü, rafları dolduran o bildiğimiz basmakalıp bireyselgelişim kitaplarından keskin bir biçimde ayrılıyor Tanrının bizlere bahşettiği düşünme gücünü nasıl daha bereketli ışık halkası getirebiliceğimizi, kendimizi hurda fikirlerden nasıl kurtaracağımızı, irademizle beynimizin yönetimi arasında ne şekilde köprü kurabileceğimize ilişkin çoğu kriterde ışık tutuyor Kitabın İncileri Işık gökgürültüsünden, zihin de eylemden önce gelirHeinrich Heine Sayfa: 19 KENDİNİYÖNETME Düşüncelerimi seçme hakkım olduğunu algılama ettim Başkalarının benimle ilgili düşünceleri beni bağlamaz Ben müsade vermedikçe kimse benim düşüncelerimi biçimlendiremez Kendim için afiyet, mutluluk, refah, sevgi ve kavrayış düşüncelerini seçiyorum Korku ve nefrete düşüncelerimde yer değil Bu andan itibaren hayatımın hakimi benim Sayfa: 28 Us ek, eylem biç Sayfa: 29 Emerson, Dualarınıza dikkat edin, gerçekleşebilirlerder Sayfa: 29 Ekilen her zihinsel tohumun birgün meyve vermesi, hayatın yasalarından biridir ancak Meyveyi sevmezsek, hatayı, ektiğimiz tohumda aramamız gerekir Sayfa: 31 Bilinçli olarak düşünülen her zihin, bilinçaltını etkiler ve bu etki, düşüncedeki güç ve arzunun derecesine tabi olarak eyleme dönüşür Sayfa: 32 Çözüm, bilinçaltımızı yeniden düzenlemekte yatıyor Sayfa: 34 Kendiniyönetme, öğrenilmesi gerekli bir sanattır Sayfa: 35 Hepsinden önemlisi, kendine karşısında doğru olmandır Gece gündüz bu doğruluğu izlersen Kimseye karşı hatalı olmazsın Shakespeare, Hamlet Sayfa: 37 Bir insan kendini arıyorsa, kaybettiği yere bakmalıdır Sayfa: 39 Hepimiz içimizdeki mükemmel yüce Ben'i ortaya çıkarmaya çalışıyoruz Gömülü bir hazineyi ortaya çıkartmaya benzetebiliriz bunu Sayfa: 39 Bize karşıymış gibi gördüğümüz şeyler doğrusu kendi yarattığımız şeylerdir Sayfa: 41 Taklit intihardırder Emerson İnsan başarılı ve mükemmel olabilmek için başkalarını taklidini yapmake zorunda değildir Sayfa: 42 En çok istediğiniz şey nedir, inanın ve sahip olun En önemli düşünceniz bu olsun, düşüncenizi bunda yoğunlaştırın O zaman bu düşüncelerin gerçekleşmesi için gereken her şeyi kendinize çekersiniz Sayfa: 44 Bakımlı kapıdan girin: çünkü mahvoluşa götüren yol ve kapı geniş oduğu için oradan giden çoktur: Hayata götüren yol ve kapı gizli olduğu için onu bulan az olur Sayfa: 46 Birincisi, gerçekleşmesini gerçekte istediğimiz düşünceleri seçmemiz gerekir İkincisi, düşüncelerimizi başkalarının etkileme tehlikesine aleyhinde korumamız gerekir Üçüncüsü ise yeni fikirlerimizle çatışan eski kalıplardan kurtulmamız gerekir İşte fakat o vakit kendiniyönetmeyi öğrenebiliriz Sayfa: 46 Beyin, karaciğerin safra salgıladığı gibi us salgılamaz Birçok kişi için diplomalarını rulo yaparken beyinlerini de birlikte sardıkları söylenir Kesin olun, girişimciliklerini ve galibiyet duygularını da daha o günlerden diplomayla birlikte rafa kaldıranlar vardır Sayfa: 47 Us bahçemizde egemenlik kuramadıkça bilinçaltı zararımıza çalışacaktır Sayfa: 50 Yapmamız gereken şey, acilen olanaksız gibi görünseler de, amaçlarımızı devretmek ve hedefe dürüst ilerlemektir Sayfa: 53 Çoğu Kez başkalarına içimizi dökeriz ve giderken gücümüzü kaybettiğimizi fark etmeyiz Fakat bu düşünüzü bir başkasına anlattığınızda, bu onun akıl çizgisine uymayabilir ve sözleriyle şevkinizi kırabilir Sayfa: 59 Bir ağacın amacı dimdik kalabilmektir, lakin rüzgara tarafından eğilebilmesi de gerekir Sayfa: 60 Tanrı'nın İbrahim peygamber'e dediği gibi, Görebildiğiniz her toprak size verilecektir; ama siz gidip ona sahip olmalısınız Sayfa: 61 Aranmadan ansızın akla gelen fikirler başlıca en kıymetli olanlardır ve bu yüzden korunmalıdırlar; çünkü ara sıra tekrar gelirler John Locke Sayfa: 64 Irk gereksinim duydukları fikirleri kitap sayfalarında veya başkalarının düşüncelerinde ararlar Sayfa: 64 Düş kurulmayan yerde irk mahvolur Özdeyiş Sayfa: 75 Olaylar yaşanmadan önce mutlaka bir düşünce olarak mevcut olurlar Akıl yolu açar Sayfa: 76 Kendine güven, aklın emin bir inanç ve güvenle büyük ve gurur verici işlerde kullanımıdır Çiçero Sayfa: 82 Kişiliğimiz, gerçek olduğuna inanmalarını ümit ederek insanlara gösterdiğimiz maskemizdir Sayfa: 85 Tanrı bizimleyken, kim karşımızda yer alabilir Sayfa: 91 Kendi sezgi gücünüze değil Tanrı'ya bütün kalbinizle inanın ve güvenin Yaptığınız her şeyde O'nu görün ve bırakın o size yol göstersin Sayfa: 92 Tanrı'ya itimat etmek insana güvenmekten çok daha iyidir Sayfa: 93 Bir gemi Doğu'ya gider, biri Batı'ya Esen aynı rüzgarla; Hangi yöne gidileceğini belirleyen Rüzgar değil, yelkendir Ella Wheeler Wilcox Sayfa: 99 Acaba kaç tane fantastik fikri düşüncelerinizde yer bulamadığınız için zihin denizine geri fırlattınız? Sayfa: 104 Kötü gidiyormuş gibi görünen şeyler gerektiği gibi karşılanırsa pekala tebdili giysi etmiş nimetlere dönüşebilirler Sayfa: 121 Ve ruhu kaplayan sular çekilip gittiğinde Bir bilinç kaldı ondan geriye doğru Belleğin gürültüsüz kıyılarına yığılan, Hiç ölmeyecek ve yok edilmeyecek İmgeler ve değerli düşünceler William Wordsworth Sayfa: 140 Düşünürsünüz düşünürsünüz Nafile gider Düşünmediğinizi düşündüğünüz süre Us parlayıverir Ginny Lenz Sayfa: 148 Endişelenmeye başladığınızda Tanrı'yla konuşun; sorunlarınız hakkında değil, gerçekleşmesini istediğiniz şeyler hakkında Sayfa: 170 Tanrı'ya dönerek ve dinlenerek korunacaksınız; sükunet ve güvende zorlama bulacaksınız Sayfa: 204 JE Addington  

858,481Konular
981,442Mesajlar
29,603Kullanıcılar
_yunusok_72Son üye
Üst Alt