Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

100 Hamsi

100 Hamsi
0
165

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
19
100 Ançuez
Dursun Temel'e sormus : Uşagum oruçlu oruçlu kaç hamsi yiyebilursun? Esas : 100 tane yerim valla Dursun : Hadi oradan yesen yesen 1 tane yersin geriye doğru kalan 99 hamsiyi oruçsuz yersin Bu mizah Esas in acaip hoşuna gitmisYolda Cemal i görmüs ve anında sormus: Usagum oruçlu oruçlu kaç hamsi yiyebilursun? Cemal : 50 tane yerim ben Esas : Tüh be usagim 100 deseydun sana müthis bir espiri yapacaktum

Temelin Arabası
Temel Dursun'a arabasının öyküsünü anlatıyordu: 'Bir gün otostop yapiyordum ancak önümde, bu arabayla, küçük etekli güzel bir bayan durdu ve beni arabasına aldı Bir zaman gittikten daha sonra kadın arabayı kuytu bir köşeye çekti Ufak eteğini ayrıntılarıyla yukarı çekip, dudaklarini ıslattı ve Benden ne istersen alabilirsindedi, ben de arabasini aldim Dursun : İyi etmişsin Temel, zaten ufak etek sana hiç yakismazdi

Cevap:Ayrılmaz Üçlüler
deniz, kum, günes yumruk, tekme, kafa mazhar, fuat, özkan beygir, avrat, ***** Metin, Ali, Feyyaz 3 r yani ronaldo , rivaldo , ronaldinho fizik, kimya, biyoloji ışık halkası, lale, jale back to the future 123 kulak, burun, bogaz sigara, bira, çerez tekila, erik, tuz cutcopypaste yatak, yorgan, yastik sıradan super kursunsuz raki, beyaz peynir ve kavun üçlemesi gez, göz, arpacik Üçlü fiş vatan, halk, sakarya giris, gelisme, sonuç yol, su, elektrik içki, kumar, kadin inek saban, güdük necmi, güvey ferit para, para, para ctrl daha aşağı del görmedim, duymadim, söylemedim devlet, mafya, siyaset x,y,z zincir,odun parçası, çekme halati aydemir akbas, bülent kayabas, hadi çaman hincal uluç, hasmet babaoglu, kenan onuk good,bad and ugly aykut kocaman,ridvan dilmen,oguz çetin 333 1çinko 2 çinko tombala ali, veli, maria karpuz, peynir, ekmek domates,biber,patlican debriyaj, fren, gaz erman toroglu,Sansal büyüka,ugur eyup, sabri, tuncer ingilizfransizesas 906090 dmry eskisözlük google ali veli 49 elli sucukyumurtaekmek hami sami naci donatletbalkon KOPYA KAGIDI GÖZETMEN GARIBAN ÖGRENCI Recep, Saban Ramazan *

858,506Konular
983,038Mesajlar
33,108Kullanıcılar
nikosa123Son üye
Üst Alt