100 TL ye iş sahibi olmakHemde oturduğunuz yerdeNasıl mı? Merhaba,yeni başlamış olduğum işinde telaşı ve hızıyla anında üye olup buradada bu konuyu sizinle paylaşmak istedim Pazarlamasına başlamış olduğum firmanın söylemi ve kendi gösterme açımı katarak azıcık anlatmak istiyorumFirma gümüşe öbür bir görünüm açısıyla baktık ve 250000 çeşit ürünümüz içinden 600e yakın çeşit seçerek bir katalog oluşturduk ve evde para kazanma kolaylığıyla sizlere sunduk cümleleriyle kendilerini Türkiye'de ve yurtdışında kanıtlamış ve devasal bir satış mağazasına sahip Tamamı 925ayar gümüş ve orjinal taşlar ile birbirinden ışıltılı gümüşler ile yapmanız gereken yalnızca girdiğiniz ortamda kataloğu ortaya koyarak insanların nasıl büyülendiğini ve siparişleri elde etmek kalıyorSiparişlerinizi ister kredi kartı ile ister havale ile ödemesini yapabiliyorsunuz ve böylelikle peşin fiyatına sattığınız ürünü taksitle ödeyerek rahat üstüne huzur katıyorlarŞimdi sadece yapmanız gereken bizimle irtibata geçip 100TL ile kataloğu istemeniz ve para kazanmaya başlamanızdır Ben sıradan ayda 25004000tl arası satış yapıyorumKar oranı tatminkar zatenZamanla ve müşterilerinde isteği beni yönlendirmesiyle gözle görüp elle dokunabilecek ürünleri istemeleriyle artık kendime stok ayırdım,katalok ve stoklar yardımıyla zaten herşey kendini gösterdiğinden benim birşey anlatmama gerek kalmadan siparişleri veriyorlar Sistemde hem alt aza yaparakta yaptığınız üyelerinde sattığı ürünlerden muhakkak bir yüzde otomatik olarak size aktarılıyor Fazla zevkli ve basit bir meslekDaha pozitif ayrıntısı yokSiparişi siteden veriyorum peşin fiyatına satıp taksit taksit ödüyorum100tlyeissahibiolmakhemdeoturdugunuzyerdenasilmi5c4b6d75c338calt Big Grin Şöyle bir şeyde var,bayan olarak bana kalırsa gidipte bilhassa takı almaya çıkmam,gözüme ilişirde dikkatimi çekerse dışardayken fakat öyleE bu durumda sizin satış yapmanızı sağlamakta Sizinde çevreniz genişse hiç durmayın ve para kazanmaya başlayınYapmanız gereken sadece kataloğu almanız vetanıtmaya başlamanızDaha pozitif durmayın,100tl nerelere harcamıyoruzki?