Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

110'a gelen ilginç ve komik telefonlar

110'a gelen ilginç ve komik telefonlar
0
43

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
110'a gelen ilginç ve gülünç telefonlar 110'a gelen ilginç ve gülünç telefonlar İşte 110'u arayan ancak yangın ihbarı yerine diğer konularda konuşan kişilerin itfaiye memurlarıyla arasında geçen acayip ve gülünç diyaloglar: GÜLDÜREN KONUŞMALAR Konya'da itfaiyeyi arayanlarla görevli arasındaki diyaloglardan bazıları şöyle: ''Görevli: Alo itfaiye Arayan kişi: Ağabey saat kaç? Görevli: Saat 3 Arayan kişi: Sağol ağabey Görevli: Alo itfaiye Arayan kişi: Ağabey iyi akşamlar Görevli: İyi akşamlar Arayan birey: Ağabey bir şey anlatmak istiyorum Hatalı anlayış Şaka maka yapmıyorum Benim numaram görünüyor mu? Görevli: Evet Arayan birey: Telefon numaramı unuttum sizden öğrenebilir miyim? Görevli: 0542 Görevli: İtfaiye buyurun Arayan kişi: Annem var mı? Görevli: Kapat gülüm, babana ceza kazanç Arayan birey: Annem nerede? Görevli: Bakkala gitti Arayan birey: Ne zaman gelir? Görevli: Bir saat daha sonra gelir Arayan birey: Ne süre kazanç? Görevli: Saymayı biliyor musun? Arayan birey: Evet Görevli: Beş yüze dek say o zaman gelir Arayan birey: 1,2,3 Görevli: İtfaiye buyurun Arayan kişi: Selamlar Görevli: Selamlama Arayan birey: Abi ben kan vermeyi düşünüyorum Kan gurubum değişir mi? Görevli: Sen ver hemşehrim ver değişmeyen Arayan kişi: Sağol ağabey''​  

858,477Konular
981,280Mesajlar
29,556Kullanıcılar
rehanSon üye
Üst Alt