118i arayanlar ankara'dan istanbula dışarı giden garın numarasını alabilirmiyim?? ssk hastanesinin dışkapısını alabilirmiyim? bartindan istanbula dışarı giden metroların adını alabilirmiyiz? müsaitseniz akşam 4buçuk gibi annemi yanınıza gönderebilirimiyim?(doktoru aradığını sanıyo) size bir plaka versek vasıta sahibinin kimlik nosunu söyleyebilir misiniz? kıbrısın pin kodunu alcaktık monaco fransaya mı bağlı italyaya mı?iddaaya girdikte beni çok rahatsız ediyolar,demin 118i aradım savcılığa başvurun dediler,nereye başvurcam? memoli hastanesi (memorial hospital) kurabiye hastanesi (vakıf gureba hast) bağkur sigorta müdürlüğü,sıhhat işleri kaymakamlığı(şöyle ortaya bi karmakarışık versin 118 ) izmir büyükelçiiliğinin numarası lütfen(izmir??ülke mi??) övünç ayır nerde oturuyor efendim? uçak yolu bu anlıyorum(@!*�!##&) 118: sesinizi alamıyorum lütfen tekrar arayın alıcı:cilalı(dıııtkapatır) roker atar'ın numarasını alabilirmiyim? florasan hastanesi 118: nerede oturuyor müşt: izmirin ortasında şevket yılmazın numarasını alacaz da nerede oturuyor? randevu alacaz hekim mu kendisi? yoh hastane olarak çalışıyor? (bursa şevket yılmaz hastanesini isteyen biri) davuh merkezi lütfen? efendim kuş gribiyle mi alakalı?? ha evet işte onun numarasını alacaz alo boğa lütfen! (kurban kaçmış) borcumuzu öğrencektik 163 ü arayınız dıt duut duutt! efendim kapattıktan sonra ararsanız ulşabilirsiniz 118: aradığınız numara kayıtlar da yeralmıyor müşt: tüh!ölmüş o zaman 118: efendim sadece,aradığınız şahsa ait numara rehberde geçmiyor müşt: değil yok ölmüştür belirlenmiş o! (asker arkadaşını arayan yaşlı bi amca) 118: iyi günler 118 buyrun müşt: alo ben acilen bi ad vercem,siz en ince ayrıntısına kadar bakın evladım yarım saat sonra arıycam ben gerimustafa kolukısagil(teyze ismi vermiş ve kapatmış hemencecik çok yazmasın diye illaki) hüseyin mal'ın numarasını alcaktık şahıs adına kayıt bulunmuyor mülk'lardan birini verseniz olmamı yaw? sadece soyadıyla arama yapamıyoruz yaw yani hiç mülk değil mu o köyde?? alooo