Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

12 Eylül Pazartesi toplu taşıma ücretsiz mi? İETT otobüs, metro, metrobüs saat kaça kadar ücretsiz?

12 Eylül Pazartesi toplu taşıma ücretsiz mi? İETT otobüs, metro, metrobüs saat kaça kadar ücretsiz?
0
91

dagcı

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
71

12 Eylül Pazartesi yani yarın okulların birinci günü...

Okula dönmeye hazırlanan öğrenci ve veliler, "12 Eylül Pazartesi toplu taşıma fiyatsız mi" sorusuna cevap arıyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, 12 Eylül'de otobüs, vapur, metro ve metrobüslerin fiyatsız olup olmayacağı hakkında duyuruda bulundu.

12 Eylül'de toplu taşıma fiyatsız mi?

Yapılan açıklamaya nazaran; okulların açılacağı birinci gün yani 12 Eylül'de 06.00-14.00 saatleri ortasında toplu ulaşım araçlarının fiyatsız hizmet vereceği açıklandı.

Ayrıca servis araçlarının İSPARK'lardan fiyatsız, otomobilli vapurlardan öncelikli olarak faydalanacağı, okulların açıldığı gün Metro İstanbul ve İETT'nin 2 bin 248 ek sefer yaparak yaklaşık 500 bin ek yolcu taşıyacağı bilgisini paylaşıldı.

x_7439.jpg

Similar threads

12 Eylül Pazartesi günü okullar açılıyor. Okul öncesi ve ilkokul birinci sınıfa başlayan öğrenciler, 5-9 Eylül'de ahenk eğitimi almıştı. Bu yıl ortaokul ve liseye başlayacak öğrencilerin ahenk eğitimi süreci, yarın uygulanmaya başlayacak ve ahenk çalışmaları, 16 Eylül'e kadar sürecek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
Yeni eğitim öğretim yılı bugün itibariyle başladı.Milyonlarca öğrenci okula dönmenin heyecanını yaşıyor. Öğrenciler ve veliler yeni eğitim öğretim yılının birinci gününde toplu taşıma araçlarının fiyatsız olup olmadığı hakkında araştırma yapmaya başladı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi topl...
Cevaplar
0
Görüntüleme
154
12 Eylül Pazartesi günü okulların açılmasıyla birlikte İstanbul trafiğinde yoğunluk bekleniyor. Haftanın birinci iş günüyle birlikte sabah saatlerinde yollarda kaza riskini beraberinde getiren bu yoğunluğa karşı idare üniteleri tedbir aldı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Genel Sekreteri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
105
Ramazan Bayramı'nın birinci günü 'Bayramda toplu taşıma fiyatsız mi?' en çok merak edilen hususların başında yer alıyor. Bayram ziyaretlerine gidecek olan vatandaşlar, 'Ramazan Bayramı'nda metrobüs, metro ve marmaray ücretsiz mı? merak ediyorlar. Pekala, Ankara, İstanbul, İzmir ve öbür...
Cevaplar
0
Görüntüleme
117
İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Genel Sekreteri Can Akın Çağlar, okulların birinci günü için toplu ulaşıma ek seferler konulacağını açıkladı. Buna nazaran, 2022 – 2023 Eğitim Öğretim Yılı, İstanbul ve Türkiye genelinde 12 Eylül 2022 Pazartesi günü başlayacak. İstanbul Büyükşehir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
111
858,496Konular
981,659Mesajlar
29,728Kullanıcılar
berat21321Son üye
Üst Alt