12 Martta sinemaya yönetmeliğini Mahsun Kırmızıgül'ün yaptığı Güneşi Gördüm sinema filimi seyirci ile buluşyor ARTIK LAF SEYİRCİDE! 1548633364 1548633364 12marttasinemaya5c4e451c38b4812marttasinemaya5c4e451c38b48 http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshabersozzzz10mart&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg 12 MART'TA VİZYONA GİRECEK OLAN MAHSUN KIRMIZIGÜL'ÜN İKİNCİ FİLMİ 'GÜNEŞİ GÖRDÜM'ÜN BASIN GÖSTERİMİ DÜN YAPILDI Filmi gazetecilerle birlikte izleyen Mahsun Kırmızıgül, 'Filmde emeği geçen tüm ekibe fazla teşekkür ederim Çünkü, biz birlikte hoş bir şey yerine getirmek için çabaladık Son sözü seyirciye bırakıyorum Filmle ilgili ayrıntılara girmeyeceğim Millet bu filmi nasıl istiyorlarsa o kadar algılasınlar Filmin konusuyla ilgili hiçbir vakit yorum yapmayacağım Bugüne değin film benimdi, bizlerindi ve oyuncularındı, set işçisinindi Fakat artık bugünden sonra 'Güneşi Gördüm', seyircinin filmi' diye konuştu GALADA DA DUYGU SELİ Güneşi Gördüm adlı filmin basın gösteriminin ardınndan İstinye Park AFM Sinemaları'nda da galası yapıldıGösterimin arkasında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Kırmızıgül, filmin duygu yüklü olduğunu belirterek, “Gerçekte salon da böylece duygu yüklüydü Defalarca söylediğim bir şey vardı, oyuncu arkadaşlar bu filmde yüreklerini ortaya koydular dedi Filmin sadece göç değil, toplumsal bir hikaye olduğunu açıklayan Kırmızıgül, “Umarım bu filmde açıklama yapmak istediklerimiz en kısa zamanda insanlarımıza ulaşır Senaryoyu, 75 yaşındaki bir amcanın anlattığı hikayeden yola çıkarak yazdım diye konuştu Filmde rol bölge sanatçılardan Altan Erkekli de bu coşkunun her salonda yaşanacağına belirli olduğunu vurgulayarak, “Mahsun'un söylediği gibi barıştırma için halaylar çekilecek Bu dağların güzelliğini her zaman beraber göreceğiz dedi Tiyatro sanatçısı Yıldız Kenter ise “Film acıydı, ama bu sancıyı görmemiz gerekiyor biçiminde konuştu Galaya, filmin oyuncuları Demet Evgar, Emre Kınay ve Hande Subaşı ile Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, usta Orhan Gencebay, oyuncu Fadik Sevin Atasoy ve manken Azra Akın'ın da aralarında bulunduğu çok sayıda meşhur ad katıldı Fazla topluluk sebebiyle zaman zaman izdiham oluştu