Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

12. SINIF ÖĞRENCİSİ ÖSS'ye HAZIRLANIRKEN NEDEN BİR GARİPTİR

12. SINIF ÖĞRENCİSİ ÖSS'ye HAZIRLANIRKEN NEDEN BİR GARİPTİR
0
65

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
12 SINIF ÖĞRENCİSİ ÖSS'ye HAZIRLANIRKEN NIÇIN BİR GARİPTİR arial,helvetica,sansserifBen neresiyim burası kim sendromu; arial,helvetica,sansserifBu sendromu ben uydurdum Uydururken tabiî ama unutulmaz Türk Sineması repliklerinden kopya çektim Hastanede, bir diğer yatakta veya 64 model bir Chevrolet’nin arka koltuğunda uyanan “esas kızımızın ilk sorusu nedense hep bu olur? Sorunun aslı “nerdeyim ben, siz kimsiniz? dir fakat “saf kızımız henüz başta tadına baktığı içkisinin içine atılan “aspirinden habersizdir Neyse dağıldık yine, konumuza dönelim arial,helvetica,sansserifBu aralar görüştüğümüz o kadar çok 12 sınıf öğrencisi sınavla ilgili konuşmak istiyor Neden ders çalışamadığını, alıştırma isteğinin kalmadığını, bütün bu derslerin altından nasıl kalkacağını ve ÖSS’yi gerçekte kazanıp kazanamayacağını bilmediğini söyleyip duruyor İşte bütün da sendromun adı bu oluyor: ben neresiyim burası kim sendromu… arial,helvetica,sansserif12 derslik öğrencisi ÖSS’ye çalışırken niçin “bir hoş olur?; arial,helvetica,sansserifHayatının bundan önceki kısmında hiçbir zaman bu değin fazla ders çalışması gerekmemiştir arial,helvetica,sansserifMektep ve dershaneyi benzer anda götürmek zorunda kalmak yavaşça şiddet gelmeye başlamıştır arial,helvetica,sansserifÇevresindeki hemencecik cümbür cemaat “fazla çalışması gerektiğini söyleyip durmaktadır arial,helvetica,sansserifOkuduklarını anlıyordur, hatta derslerde mükemmel dinliyordur ama meslek soru çözmeye gelince başaramıyordur arial,helvetica,sansserifÖyle ancak, öğretmenin derste anlattığı soruları çok basit buluyor fakat benzer sorular karşısına çıkınca tıkanıp kalıyordur arial,helvetica,sansserifSağdan soldan günde en düşük 500 soru çözmelisin telkinlerini duyuyor fakat “bu soru sayısının abuk subuk bir yönlendirme olduğunu kendine itiraf edemiyordur arial,helvetica,sansserifBabasının dershaneye akıttığı paraları düşündükçe “ya kazanamazsam düşünceleri boğum boğum boğuyordur arial,helvetica,sansserifHangi kaynaklardan soru çözüp hangilerinden konu çalışması gerektiğini bilmiyordur arial,helvetica,sansserifZırt pırt özel ders ya da etüt almasına karşın bi nane olmadığını görüp üzülüyordur arial,helvetica,sansserifSuçlayacak birilerini arıyor lakin çözüm üretilse bile sorunun kaynağında kendini görüp susuyordur arial,helvetica,sansserifVelhasıl 12 derslik öğrencisi tüm bunları yaşadıkça “bir hoş oluyordur arial,helvetica,sansserif12 sınıf öğrencisi ÖSS’yi nasıl kazanır? arial,helvetica,sansserifBundan sonradan minimum Haziran ayına kadar gününün büyük bir kısmını ders çalışarak geçireceğini kabul ederek, arial,helvetica,sansserifOkul ve dershaneyi benzer anda götürebilmek için enerjisini hesaplı kullanmaya başlayarak, arial,helvetica,sansserifÇevreden gelen telkinlere kulak tıkayıp sadece “güvendiği öğretmenlerinin sözlerine asalet ederek, arial,helvetica,sansserifSoru çözümlerinde başarısız olsa da, bir konuyu 58 kere dinleyince anlasa da zekâsına hakaret etmeden sabrederek, arial,helvetica,sansserifÖğretmenine çözdürdüğü soruyu kendi başına da daima çözerek, arial,helvetica,sansserifSağdan soldan gelen 500 soru çözmelisin telkinlerini sallayıp, çözebildiği kadar soru çözerek, arial,helvetica,sansserifBabasını, annesini, ablasını ve bilimum hısım akrabasını sınavı kazandığında nasıl mutlu edeceğini düşünerek (babanızı çok kafaya takmayın, babalar zaten bunun için vardırlar O sizi çok seviyor ve başarılı olmanızı istiyordur Söylediklerini kafanıza çok takmayın, babanızdan tavsiye dinlemeye başladığınızda sadece “tamam baba, hazır baba deyip durun Babanız kendisinin anlaşıldığını düşünsün yeter…) arial,helvetica,sansserifIçten kaynaklardan ders çalıştığınıza muhakkak olun Branş öğretmenlerinize sorun Mutlaka “iyi konu anlatımlı kitaplarınız olsun arial,helvetica,sansserifÖzel ders ya da etüt alıyorsanız ısrarla devam edin İşe yaradığını göreceksiniz arial,helvetica,sansserifKimseyi suçlamayın, olayın sizde bittiğini herkes biliyor arial,helvetica,sansserifSadece ısrar et sevgili dostum Ara Sıra sen çalıştıkça işler kötüye gidiyormuş gibi görünür lakin gerçekten beynin ısınmaya başlıyordur Rüyanda geometri soruları çözmeye başladığında mutlaka bana yaz Soruların rüyana girmesi gerçekten bir tek şeyin habercisidir Havaya girmişsin demektir arial,helvetica,sansserifbaştan kullanıldığı için sevmiyorum ama harbiden taşı delen suyun gücü yok Su ısrarla damlıyor ve o taş ezilip büzülmeye başlıyor 12 sınıf öğrencisi isen canını sıkma İşler yoluna girecek yalnızca ısınma turları atıyorsun Beyin hücrelerin ilk şoku atlattığında gör bak kabak çiçeği gibi nasıl açılacak  

858,497Konular
981,928Mesajlar
29,943Kullanıcılar
hhhuijSon üye
Üst Alt