Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

13 Haziranda Okullar bir gün tatil

0
68

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
61
Okullara 1 gün seçim tatili,

Genel seçimlerde öğretmenlerin tahsis alması sebebiyle 13 Haziran Pazartesi günü okullar tatil edildi

Örgün öğretim kurumlarında eğitim görebilen takriben 16 milyon öğrenci 17 Haziran Cuma günü tatile girecek

12 Haziran Pazar günü yapılacak genel seçimlerde, öğretmenlerin çoğunluğunun tahsis alması ve okul binalarında oy kullanılacak olmasından nedeniyle, eğitimöğretime 13 Haziran Pazartesi günü 1 gün süreyle ara verilecekÖğrenciler, 180 iş günü ve takriben 8 ay süren eğitimöğretim yılı maratonunun yorgunluğunu 3 ay sürecek yaz tatilinde atacak

OKULLARA 1 GÜN TERCIH TATİLİ

12 Haziran Pazar günü yapılacak genel seçimlerde, öğretmenlerin çoğunluğunun görev alması ve okul binalarında oy kullanılacak olmasından nedeniyle, eğitimöğretime 13 Haziran Pazartesi günü 1 gün süreyle ara verilecek *

Similar threads

Okullar 13 haziranda tatil mi 13 haziran okul tatili Okullar seçimden sonra 1 gün tatil Ulusal Eğitim Bakanlığı, 12 Haziran Pazar günü yapılacak milletvekili genel seçimlerinin peşinde 13 Haziran Pazartesi gününün, devlete ait özel ilköğretim ve ortaöğretim kurumları ile yaygın eğitim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
107
Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, 29 Mart yerel seçimlerinde öğretmenlerin çoğunluğunun görevli olması ve okul binalarında oy kullanılacak olması nedeniyle, eğitimöğretime hazırlıklar hemen tamamlanamayacağı için 30 Mart Pazartesi günü okulların tatil edildiğini bildirdi Çelik, 29 Mart Pazar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
Seçimlerden daha sonra okullar tatil mi Genel seçimlerden sonradan okullar kaç gün tatil 13 Haziranda okullar tatil mi Milli Eğitim Bakanlığı, 12 Haziran Pazar günü yapılacak milletvekili genel seçimlerinin arkasında 13 Haziran Pazartesi gününün, devlete ait özel ilköğretim ve ortaöğretim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
Tercih öncesi okullar tatil olacakmı tercih tatili,13 haziran okullar tatil,mektep tatili seçimler,meb tercih okul tatili Okullara seçim tatiliSeçimlerde Okullara 1 Gün Tatil MEB'den yapılan açıklamada Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu'nun ''Genel Seçimler'' konulu bir genelge yayımladığı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
Okullara 'tercih tatili' Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, 30 Mart Pazartesi günü okulların 1 gün tatil edildiğini bildirdi Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, 29 Mart yerel seçimlerinde öğretmenlerin çoğunluğunun görevli alması ve okul binalarında oy kullanılacak olması sebebiyle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
858,506Konular
983,048Mesajlar
33,111Kullanıcılar
SefaisyouSon üye
Üst Alt