Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

13 yaşındaki kardeşini önerdi

13 yaşındaki kardeşini önerdi
0
97

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
13 yaşındaki kardeşini önerdi 1549060513 1549060513 13yasindakikardesinionerdi5c54c9a68d76013yasindakikardesinionerdi5c54c9a68d760 http:wwwinternethabercomimagesnews75546 Ahlaksız abi 14 yaşındaki kızı kaçırdı Kaçırdığı kızın abisine 13 yaşındaki kardeşini önerdi Denizli'de kızkardeşini kaçıranların berdel isteğini kabul etmeyen bir genç, bacağından vuruldu 14 YAŞINDAKİ KIZ KAÇIRILDI Merkeze ast Gümüşler beldesinde ikamet eden 14 yaşındaki SN, Metin V kadar takriben 25 gün önce evinden kaçırıldı Bunun üstüne ağabeyi Murat Dilek, karakola giderek davacı oldu Bir süre sonra zanlı Metin V, numarasını gizleyerek Istek'e telefon etti ve şikayetini geri almasını istedi Olumsuz yanıt alınca berdel öneri etti Evli olan Dilek, bunu da kabul etmeyince Metin V tarafından bacağından vurulduğunu öne sürdü 13 YAŞINDAKİ KIZLA BERDEL TEKLİFİ Metin V ile tanışmalarını anlatan Murat Dilek, iki yıl önce bir iş kazasında yaralanınca bacağının tedavisi için hastaneye yattığını, aynı odada Metin V'nin akrabasının da bulunduğunu, onunla o şekilde tanıştıklarını anlattı Dilek, Kızkardeşimi zorla kaçırdılar 25 gündür haber alamıyoruz Ölü mü diri mi bilmiyorum Berdel usulünü kabul etmediğim ve şikayetimi geri almadığım için bacağımdan vurdular Berdeli, evli olduğum için kabul etmedim Bana devretmek istedikleri kız da 13 yaşında Kabul etsem zaten ırza geçmekten suçlu olacaktımdedi KIZI EVDEN ZOR KULLANARAK KAÇIRMIŞLAR SN'nin annesi Mahimünire N (53) ise kızının, çöp atmak için dışında çıktığı sırada kaçırıldığını söyledi: Kızımı arkadaki kapıdan kaçırmışlar Evin kapısını da içeriden kilitlemişler Sonra ağabeyleri eve geldi S'nin evde olmadığını söylediler O günden bu yana kızımı göremiyorum Mahimünire N, 33 sene önce seyyar satıcılık yapan Mehmet Dilek (78) ile dinî nikahla evlenmiş Bu evlilikten doğan oğulları Murat Dilek (25) ve Duran Istek (23) babanın, SN ise annenin nüfusuna geçirilmiş Emniyetin olayla ilgili soruşturması sürüyor internethaber  

858,496Konular
981,835Mesajlar
29,883Kullanıcılar
Ss42ssSon üye
Üst Alt