Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

13 Yıl Önce Gördüğü Rakamlarla 1 Milyon Dolar Kazanan Adam

13 Yıl Önce Gördüğü Rakamlarla 1 Milyon Dolar Kazanan Adam
0
116

makaleci

FD Üye
Etkileşim
8
F-D Coin
68
13-yil-once-ruyasinda-gordugu-rakamlarla-loto-oynayan-adam-1-milyon-dolar-kazandi-1557748579.jpg

Bahtın yüzünüze ne vakit güleceği anlaşılan olmaz. Tahminen bugün, tahminen yarın, tahminen de 13 yıl sonra… Isminin açıklanmasını istemeyen Avustralyalı bir adam, 13 yıl evvel düşünde kazanan rakamları gördü. Kısa müddet evvel bu düşü ‘nasıl olduysa’ aklına gelen adam, o gün hayalinde görmüş olduğu kazanan rakamlarla loto oynadı.

Ertelemeli bir talih kuşuna sahip olan adam, oynadığı kupon sayesinde 1 milyon dolarlık armağan kazandı. Hususla ilgili olarak açıklamalarda bulunan adam, “Biletimi denetim ettim ve haberleri takip ettim. Bir gün o rakamların hepsini göreceğimi biliyordum, onlardan hiç vazgeçmedim.” halinde konuştu.

Kazanan rakamları 13 yıl evvel düşünde gördüğünü tez eden adamın daha evvel de çeşitli baht oyunlarından ikramiyeler kazandığı belirtilirken, “Onlar katiyetle benim şanslı numaralarımdı, o rakamlarla oynamaya devam ettim.” formunda konuştu. Siz, siz olun hayallerinizi unutmamaya çalışın.

858,475Konular
981,251Mesajlar
29,551Kullanıcılar
Üst Alt