Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

13 yıllık sevgilisi Erdem Yörük'le ayrılan ışın karaca

13 yıllık sevgilisi Erdem Yörük'le ayrılan ışın karaca
0
48

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
13 yıllık sevgilisi Erdem Yörük'le ayrılan ışın karaca ışın karaca erdem yörük erdem yörük evlendi Işın Karaca, 13 Yıllık Sevgilisi Erdem Yörük'le Ayrılığının Gerisinde Çektiği Aşk Acısını Anlattı 1546631 1546631 13yilliksevgilisierdemyorukleayrilanisinkaraca5c4ddcaad184913yilliksevgilisierdemyorukleayrilanisinkaraca5c4ddcaad1849 http:resimlerhaberlercomhaber826yatakbilecokbuyukgeliyoro IŞIN KARACA, 13 YILLIK SEVGİLİSİ ERDEM YÖRÜK'LE AYRILIĞININ ARDINDAN ÇEKTİĞİ AŞK ACISINI ANLATTI 13 takvim sevgilisi Erdem Yörük'le ayrılığının ardından çektiği aşk acısını bir internet sitesindeki köşe yazısında anlatan Işın Karaca, 'Yatak bile büyük geliyor bundan böyle Bir sağa bir sola dönüp uyumayı deniyorum fakat olmuyor Kalkıyorum etrafımda kalan bize bakıyorum Bu gidişin gelişini görmem gerekiyordu Kendi şarkılarımı dinleyip ağlıyorum Yeni keşfettim şarkılarımı Nereye kadar gidecek bu acı? Varsa ilacı biri bana söylesin' dedi  

858,496Konular
981,705Mesajlar
29,777Kullanıcılar
veybekSon üye
Üst Alt