14 şubatta sevgilisi olmayanlara öneriler sevgilisi olmayanlar için nickler 14 şubat la ilgili komik sözler sevgilisi olmayanlar için sözler 14 şubatla ilgili komik şubat İşte bir 14 Şubat daha Sevgililer Günü geldi ve benim yine sevgilim değildiye üzülüyorsanız, yalnız değilsiniz Sizinle benzer kaderi paylaşan fazla insan var Peki yalnız başınıza evde oturup, sevgiliniz olmadığı için dertlenmeli misiniz? Bunun cevabı tabii ama hayır olmalı Bir aşkınız değil diye hayata küsmeniz gerekmez Sizin de 14 Şubat Sevgililer Günü'nde yapabileceğiniz şeyler var Dilerseniz her zaman birlikte yalnızlığınızın ilaçlarına göz atalım Dans edip eğlenin * Tüm sevgilisiz kız arkadaşlarınızı toplayıp 14 Şubat gecesi parti verin İçip, felekten bir gece çalıp, kahkahalar atın Neşelenin * Kız arkadaşlarınızla sinemaya gidin fakat nefret filmi seçin Filmin geriliminden aklınıza diğer hiçbir şey gelmeyecektir * Bir çiçek alıp annenize gidin Anneler günün kutlu olsun anneciğimdeyin Annenizin şaşırmasına aldırmayın * Evdeki bütün takvimlerden 14 Şubattarihli yaprağı kopartın ya da karalayın * Sevgilisizler için son 14 Şubat'larda böylece moda olup, barlarda düzenlenen bekarlar partisine katılın, dans edip coşun Hatta yeni biriyle tanışmanız ihtimali bile olur * Geçen sene arkadaşınızın aldığı, kurutup sakladığınız gülü çöpe atın Gidip kendinize yeni ve taze bir gül alın Kimseden gül gelmesine ihtiyacım değil, ben kendimi çok seviyorumdeyin Halinize şükredin * Arkadaşınızın kocasını diğer biriyle gördüğünüz günü hatırlayın Ya ben de evli olsaydım da şimdi aldatılıyor olsaydım, iyi ki kocam mocam değildeyin * Yukarı kattaki evli çiftin kavgasına kulak verin ve Ya şu anda benim de sevgilim olsaydı ve evlenseydik ve böyle bağrışsaydık, iyi ama sevgilim yok, yaşasındeyin * 14 Şubat'ın bayram tatiline eşit gelmesini fırsat bilip, tek başınıza eğlenceli bir tura katılıp, tatile çıkın İşte size birileriyle tanışmak için bir fırsat daha Kendinize armağan alın * Sevgilisiyle yeni ayrılan arkadaşınızın gözü yaşlı sesini küçük bir teybe kaydedin 14 Şubat'ta dinleyip mutlu olun * Sizi fazla beğenen lakin sizin hiç beğenmediğiniz birinin yemek yemek teklifini sırf o akşam yalnız olmamak için sakın kabul etmeyin Hiç olmaması, kötüsüyle olmaktan iyidir * Sevgiliniz olsaydı ona alacağınız hediyenin parasıyla, geçen gün vitrinde görüp beğendiğiniz kazağı kendinize hediye edin * Pijamalarınızı giyin, patlamış darı ve kola alıp, televizyonda Ally McBeali seyredin * Ve son olarak: Bir kağıda 14 Şubat 2004 Sevgililer Günü'nde olağanüstü sevgilimle başbaşa yemek yemek yiyor olacağımdiye yazın Pek biri bir yerlerde şimdi var ve sadece tanışmadınız az önce Şayet de benzer yollardan geçip duruyorsunuzdur id