iltasyazilim
FD Üye
14 yaşında kardeşim var ve bir kız arkadaşı varmış biz çıkıyoruz birbirimizi seviyoruz mutluyuz diyor bana 1 4 yaşında sevgilimi olunurmuş hiç yaşın kaç başın kaç sen dersine bak diyorum ama sen 2 sene önce nişanlanmıştın diyor bana sürekli olum diyorum ben 23 yaşındayım o vakit 21 yaşındaydım benle kendinimi kıyaslıyorsun diyorum değil anlamıyor artık bende kardeşimin mutlu olmasını düşünüyordum ki geçen gün eve gözyaşları içinde geldi kız arkadaşı terk etmiş bunu bir türlüde tanışamdık şu kızla kızbelli ancak bunla oyuncak gibi oynuyor garibimin haberi değil ondan sonra barıştık dedi bir sevindi filan ama beyhude kız iki gün sonra yeniden terk etmiş yine salya sümük ağlıyordu ulan benim işim gücüm var şu uğraştıklarıma bakın evde bana zırlıyor kızla sen konuş abi diye valla kardeşim olmasa çekilecek ızdırap değil 14 yaşındaki kardeşimin arkadaşının evin gidipte n'olur onu terk etme küserimmi dicem yada terk edersen seni öldürürümmü dicem bana ne anasını satayım öyle anlatmaya çalıştım dinlemedi hayır ceremesini niye ben çekiyorum bir tezgâhtar olsanız bu durumda bana ne düşer yoksa sallasammı?