Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

14 yaşındayım, hiç sevgilim olmadı..

14 yaşındayım, hiç sevgilim olmadı..

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
arkadaşlar ben 14 yaşındayım lakin hiç sevgilim olmadı herkesin var beraber gezerken arkdaşlarım yanlız kalmak istio ben tek kalıorum açmak istediğim kızlar var ama açlımıorum seni seviyorum dedikten daha sonra tokat yiyeecem gibi gelio söylüyemiorum :S destek edin lütfen

Similar threads

arkadaşlar 15 yaşındayım ve daha sevgilim değil! sevdiğim kızlar vardı ama okuldan ve diğer işlerden kafamı kaldıramıyorum saten! kıza seni seviyorum aramak çok zorYa bana bir tokat atarsa! utancımdan ölürüm diğer sorunlarım da varmsn de bana bir takım kızlar seni seviyorum dioben de onlara seni...
Cevaplar
0
Görüntüleme
241
sa arkadaşlar benimde hiç sevgilim olmadı 16 yaşındayım hiç aradığım kişiyi bulamadım sınıftaki kızlarda acayip çocuklar abuk subuk saçma hareketleri var bi 7sınıfta çıkmıştım bi kızla o da çıkma sayılmazdı bi bulsam 1718 yaşında kız daha ne isterim efendiler eğer varsa tanıdığınız...
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
Arkadaşlar ben 13 yaşındayım kendimi hiç yakışıklı bulmuyorum onun içinçook utangacım kızlar aleyhinde Şu ana kadar hiç sevgilim olmadı kız beni sevdiği halde öneri etmeye cesaretim yok ne yapabilirim ayrıca sadece kızlar konusunda yok örneğin derste espri yapmaya bile utanıyorum ne...
Cevaplar
0
Görüntüleme
64
Merhaba Arkadaşlar 16 Yaşındayım Ve Hiç Sevgilim olmadı Acaba azıcık kiloluyum diye mi bakmıyorlar yoksa tipimi mi beğenmiyolar (fotoma bkz) Sınıftan Bir kızdan hoşlanıyorum lakin kız benim yanımda diğer erkeklerden söz ediyor sizce ne yapmalıyım kızları etkilemek için çoktan herkese teşekkür...
Cevaplar
0
Görüntüleme
110
13 yaşındayım etrafımdan kızlar geçince kafamı çeviriyorum bakamıyorum utangaçım yakışıklı olduğumu düşünüyorum tekliflerde gelmişti ama olmuyor beğendiğim bir kız olunca açılamıyorum reddedilmekten korkuyorum bir kıza nasıl açılabilirim destek edin abilerim kardeşlerim ara sıra kendimi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
858,497Konular
981,948Mesajlar
29,947Kullanıcılar
Pelin06432Son üye
Üst Alt