Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

15 Şubat Saplar Gününüz Kutlu Olsun!

15 Şubat Saplar Gününüz Kutlu Olsun!

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Sokaklar daima olduğundan daha topluluk hatta hınca hınç doymuş Allahım tekrar çiftler!

Firar Etmek mümkün yok Kafamı nereye çevirsem oradalar Hayır karşısında olduğumdan değil fakat nedir bu böyle her şeyi bir güne sığdırma deliliği? Sanki bu gün olmasa kimse sevgisini yaşayamayacak Ellerde poşetler, çiçekler Gereksizce eleştirildiğini düşünüyorum Türk erkeklerinin Meğer ne kadar da centilmen ve düşüncelilermiş!

Aklımdan elinde çiçekle geçen yüzlerce adamdan birini çevirip bugün açık havada sevgilinize en son ne vakit çiçek aldınız diye sormak geçiyor, zorlama durduruyorum kendimi Sevgiye aleyhinde değilim, hediyeye, çiçeğe, yemeğe Karşı olduğum tek bir şey var bunların numaradan yapılması!

Sırf bir beklenti oluştu diye yapılması, yapılan şeyi ne değin kıymetli kılar? Sevgilinin banal bir günde sadece seni özledim diyerek gelmesi bile onca şeyden daha değerli yok midir? Yoksa ben mi fazla eski kafa kaldım bilemiyorum

Dikkatimi en çokta sokakta yalnız gezen ahali çekiyor Hepsinin gözleri yerde etrafa bakmamaya çalışıyorlar Birde saplar günü olsun diyorum şöyle gönlümüzce yaşayalım canım yalnızlığı ne çıkar! Yalnız olmakta bir tercih değil midir nihayetinde

Bugün 15 Şubat!

Beklediği hediyeyi alamayan çiftlerin surat yapma günü Bana niye Ferrari almadın Berkcaan diye dolanan dertli kızları görebilirsiniz etrafta Aman dikkat hemen uzaklaşın derim

Bir sevgililer gününü daha geride bıraktık, hemen önümüzde sevgisiz bütün üçyüzalmışdört gün var Say say bitmez

Evet yetkililere sesleniyorum! Yalnızlar günü yapsınlar Tek taşımızı kendimiz alıp kendimiz takalım An azından göstermelik olmaz!

Sinem ÇETİN *

858,523Konular
981,268Mesajlar
31,118Kullanıcılar
humeyracskSon üye
Üst Alt