Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

15 yaşındaki Bahar'ın şüpheli ölümü

15 yaşındaki Bahar'ın şüpheli ölümü
0
40

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
15 yaşındaki Bahar'ın güvenilmez ölümü 1549056520 1549056520 15yasindakibaharinsupheliolumu5c54ba0c8139515yasindakibaharinsupheliolumu5c54ba0c81395 http:imilliyetcomtrGazeteHaberIciResim20080918fft16mf104527Jpeg ADANA'da, babasının ‘maddi durumumuz iyi yok, seni okutamayacağız’ sözleri arkasından kapandığı odasında baygın halde bulunan lise öğrencisi 15 yaşındaki Bahar Özcan, kurtarılamadı Ilaç içerek yaşamına son vermiş olabileceği üstünde durulan Bahar Özcan'ın kesin ölüm nedeninin yapılacak otopsinin ardından muhakkak olacak Olay, dün saat 2330 sıralarında Levent Mahallesi'ndeki 7 numaralı evde meydana geldi sözde, seyyar tablayla cadde sokak dolaşıp iç çamaşırı satarak geçimini karşılayan Bekir Özcan, iftar sonrası, İncirlik Lisesi 2'nci derslik öğrencisi olan kızı Bahar'a, “Fiziksel imkanımız yetersiz, seni okula gönderemeyeceğiz, ufak kardeşlerini okutacağız Senin şimdiye değin aldığın eğitim yeter dedi Bahar Özcan, babasının konuşmasından daha sonra odasına çekilerek gece geç saatlere değin da çıkmadı Kızlarının durumundan şüphelenen ailesi, odaya girdiklerinde Bahar’ı yatağında baygın halde buldu Bahar Özcan anında komşularının otomobiliyle Adana Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı Solunumu durduğu belirlenen Özcan, Acele Servis'te yapılan ilk müdahale arkasından yoğun bakımda çare altına alındı Özcan, burada yapılan tüm müdahalelere karşın takriben 1 saat daha sonra öldü Kızlarının vefat haberiyle yıkılan ailesi sinir krizleri geçirdi Yakınlarının yardımıyla ayakta durabilen baba Bekir Özcan, “Keşke kızıma okutamayacağımı söylemeseydim Keşke, durumumuz iyi olsaydı da, tüm çocuklarımı okutabilseydim Şimdi ben bu acıyla nasıl yaşarım diye yas yaktı Bahar Özcan'ın ikiz kız kardeşi de, “Kardeşim okumayı çok istiyordu diyerek gözyaşı döktü Doktorlar, ‘Güvenilmez vefat’ raporu verirken, Bahar Özcan’ın hap içerek intihar etmiş olabileceğini bildirdi Özcan'ın belirlenmiş ölüm nedeninin belirlenmesi için cesedi otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'na gönderildi Olayla ilgili soruşturma sürüyor uyruk  

858,496Konular
981,671Mesajlar
29,757Kullanıcılar
firat118Son üye
Üst Alt