Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

15 Yaşındaki Kızı Kaçıran Adam Serbest Kalmıştı: Baba Karara İsyan Etti 'Kızım Taciz Edilmiş'

15 Yaşındaki Kızı Kaçıran Adam Serbest Kalmıştı: Baba Karara İsyan Etti 'Kızım Taciz Edilmiş'
0
61

Garfield

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
80
s-26b10e2fcc24b94b6a4d4de78064ef323689d6c6.jpg

Adana’nın Karaisalı ilçesinde orman işçisi tarafından 15 yaşındaki kızı kaçırılan baba, gözyaşlarıyla orman işçisinin tutuksuz yargılanmasına reaksiyon gösterdi. Baba, “Benim kızım sevgi konutlarında kalıyor ben onu göremiyorum kızımı kaçıran elini kolunu sallayarak geziyor” dedi.

Olay, geçen 20 Eylül tarihinde Karaisalı ilçesine bağlı Hacımusalı Mahallesi'nde meydana geldi. Karaisalı İmam Hatip Lisesi 10’uncu sınıf öğrencisi 15 yaşındaki A.R.Ş.’yi okulların açılmasıyla ailesi yakın bölgedeki bir öğrenci yurduna yerleştirdi.

Birkaç gün yurtta kalan A.R.Ş., daha sonra geçen yıl köyde tanıştığı ve o günden beri görüştüğü tez edilen orman işçisi İ.Ç.’nin (40) tuttuğu konutta kalmaya başladı. Yurt yetkilileri, A.R.Ş.’nin gelmemesi üzerine durumu aileye bildirdi.

Ailesi, kızlarının İ.Ç.’nin meskeninde kaldığını öğrendi. A.R.Ş.’nin babası Halil Ş. (50), kızını alarak köye dönerken, İ.Ç.’den de şikayetçi oldu. Jandarma, 15 yaşındaki kızın İ.Ç.’nin kendisine ziyan vermediğini ve kendi isteğiyle konutta kaldığını söylemesi üzerine İ.Ç.’nin sözünü aldıktan sonra özgür bıraktı.

'Kızım taciz edilmiş'