Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

15 Yaşındayım , Sevgilim Yok

15 Yaşındayım , Sevgilim Yok
0
240

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
arkadaşlar 15 yaşındayım ve daha sevgilim değil! sevdiğim kızlar vardı ama okuldan ve diğer işlerden kafamı kaldıramıyorum saten! kıza seni seviyorum aramak çok zorYa bana bir tokat atarsa! utancımdan ölürüm diğer sorunlarım da varmsn de bana bir takım kızlar seni seviyorum dioben de onlara seni sevmiyorum diyemedimSaten beni zevenler benden utanıyorOnları üzmek istemiyorum Ne yapacağımı hiç bilmiyorum! destek edin

Similar threads

arkadaşlar ben 14 yaşındayım lakin hiç sevgilim olmadı herkesin var beraber gezerken arkdaşlarım yanlız kalmak istio ben tek kalıorum açmak istediğim kızlar var ama açlımıorum seni seviyorum dedikten daha sonra tokat yiyeecem gibi gelio söylüyemiorum :S destek edin lütfen
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
Merhaba arkadaşlar Yaşım 19 ve sevgilimin yaşıda 17 Öncelikte ben birini değiştirmeye ya da biri için değişmeye son derece karşısında bi insanım Fakat aşık oldum ve sevgilim benim bi konuda değişmemi istedi Sert erkek olmamı istedi Çok artı seviyorum 2 yıldır Evlilik düşünebildiğim tek insan O...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
Arkadaşlar forumda yeni sayılırım ilk açacağım başlık olsa gerek bu her neyse konuyu pozitif dağıtmıycam 15 yaşındayım 2 ay süren bir ilişkim oldu daha sonra eski sevgilim yüzünden kızdan terketmek zorunda kaldım eski sevgilimde bana pas vermedi bende her yerde o kıza dönmek yüzsüzlük olur dedim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
Arkadaşlar ilk önce kendimi tanıtayım 21 yaşındayım üniversitede okuyorumDaha önce kız arkadaşlarım oldu oysa hiçbiriyle uzun süren önemli bir ilişkim olmadı yani her zaman karavana olduacilen konuya gireyim Benim dünyalar tatlısı sevdiğim bir kız var benzer sınıftayız onunlaKızı çok seviyorum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
142
Yurtdışında bir üniversitede okuyorumgeçen yıl nisan ayında bir kız ile bi forumda tanıştıkkendisi ankarada okuyor,ailesi de istanbulda yaşıyordukendisiyle forum aracılığıyla tanıştık ve yazışmaya başladık,forumdan msn e kaydı bu konuşmalar msnde günlerce sabah akşama kadar sürekli konuşuyorduk...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
858,497Konular
981,918Mesajlar
29,938Kullanıcılar
Rzgr27Son üye
Üst Alt