Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

16 Ağustos Hangi Burc

16 Ağustos Hangi Burc
0
89

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
16 Ağustos Hangi Burctur

16 Ağustos Aslan burcudur
16 Ağustos gunu Turkiye de ve Dunya da Yaşanan Onemli Olaylar

1908 : AnkaraBağdat demiryolu işcileri greve cıktı
1909 : Cemiyetler Kanunu cıktı
1925 : Charlie Chaplin'in Altına Hucumadlı filmi gosterime girdi
1929 : Cin ve Sovyet askerleri Mancurya'da catıştı
1949 : Amerika Birleşik Devletleri'nden yardım olarak alınan iki muhrip Golcuk'e geldi Gemilere Gaziantep ve Gemlik adları verildi
1953 : İran Şahı Rıza Pehlevi ve Kralice Sureyya, Başbakan Musaddık'ı duşuremeyince İran'ı terkettiler 6 gun sonra Şah'a bağlı subayların darbesinden sonra geri donduler
1953 : Turkiye'de İzmir Panayakopu'da inşa edilen Meryemana Evi acıldı
1954 : Murat Guler Manş Denizi'ni yuzerek gecti ve Manş'ı gecen ilk yuzucumuz oldu
1954 : Kıbrıs, Başpiskopos Makarios'un başkanlığında bağımsız bir cumhuriyet oldu
1962 : Turk hava sahasını ihlal eden iki Irak ucağı duşuruldu Irak iki gun sonra Turkiye'ye bir nota verdi ve Turkiye'yi Molla Mustafa Barzani'ye yardım etmekle sucladı
1971 : Turkiye Halk Kurtuluş PartisiCephesi, THKPC liderlerinden Mahir Cayan ve arkadaşlarının yargılanmasına başlandı
1974 : Andreas Papandreu 7 yıl surgunden sonra Yunanistan'a geri dondu
1974 : Turk birlikleri Mağusa, Lefkoşe, Lefke hattının kuzeyinde kalan bolgeyi denetim altına aldı ve ateş kesildi
1983 : Milliyet gazetesinin yayını İstanbul Sıkıyonetim Komutanlığı tarafından durduruldu
1997 : 8 yıllık kesintisiz eğitim yasa tasarısı Turkiye Buyuk Millet Meclisi'nde kabul edildi Aynı gun 8 yıllık eğitim fonu icin zam yapılmasına tekel urunlerinden başlandı
1999 : Koalisyon ortakları arasında Af Yasa Tasarısı ile ilgili uzlaşma sağlandı Turk Ceza Kanunu'nun 312 maddesinde duzenleme yapıldı 312 maddenin 2 fıkrası af kapsamı dışında bırakıldı

858,497Konular
982,018Mesajlar
29,999Kullanıcılar
xreplaSon üye
Üst Alt