'Güncel magazin haberleri neler? Bugün yine magazin dünyasında hangi ünlü isimler çok konuşuldu?' gibi sorularınıza cevap olacak haberlerin hepsi için sizi içeriğe doğru alabiliriz...????
1. Şeyma Subaşı, neden kızı Melisa ile ayrı yaşadığını açıkladı!
2. Leyla Tanlar'ın geçirdiği estetik operasyonundan sonraki hali herkesi şaşırttı!
3. Aleyna Tilki, Dubai tatilinden yeni pozlar paylaştı!
4. Yeteneğiyle dikkat çeken Uraz Kaygılaroğlu'nun esas mesleği herkesi şaşırttı!
onedio.com
5. Kaan Yıldırım, yeni sevgilisiyle görüntülenmesinin ardından gergin tavırlarda bulundu!
6. Heidi Klum'un üstsüz fotoğrafları herkesi şaşırttı!
7. Berk Atan'ın, sevgilisi Selin Yağcıoğlu'nu
8. Bülent Ersoy, Kıbrıs'ta PCR testi krizinin ardından araları bozulan orkestra ekibiyle ilgili açıklamada bulundu!
Ziyaretçiler için gizlenmiş link , görmek için
Giriş yap veya üye ol.
'Bu iş iyice terbiye sınırlarını aşıp nankörlük seviyesine ulaştı. Ben bu olayın neresindeyim? Organizatör müyüm? Gider şarkımı söylerim, ne olmuş ne bitmiş beni hiç enterese etmez. Menajer toplam 500 bin TL dağıttı onlara, işin cılkı çıktı. Onların beni tercih etmemesi değil, ben acaba onları tercih ediyor muyum? Ben Bülent Ersoy’um.'
9. Eda Ece ve Buğrahan Tuncer'in üç yıllık ilişkilerini sonlandırdıkları iddia edildi!
10. Çağla Irmak, annesinin doğum gününü duygusal mesajla kutladı!
Ziyaretçiler için gizlenmiş link , görmek için
Giriş yap veya üye ol.
'Bu güzeller güzeli kadın doğurdu beni ve bugün onun doğum günü. Güneşim, hayat enerjim, hocam, anam iyi ki doğdun! İyi ki varsın, iyi ki... Çok seviyorum seni.'