Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

16 yaşındayım anal ilişki yaşadım kötü bişi olur mu

16 yaşındayım anal ilişki yaşadım kötü bişi olur mu
0
114

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
16 yaşındayım anal ilişki yaşadım kötü bişi olur mu 16 yaşındayım 18 yaşında 3 aydır bir sevgilim var 24 aralık yani pazar günü birlikte yattık çıplak bir şekilde fakat onun boxeri vardı sadece o en ince ayrıntısına kadar soyunuk değildi iyice bi ilişkimiz olmadı ama anal ilişki yaşadık yalnızca 23 dakika ben elimi vajinamın üzerine kapatmıştım içime boşalmadı anal ilişkiden sonradan karnıma boşaldı içime hiç boşalmadı yani hissetmedim bi temasta olmadı lakin gerçi çok korkuyoruz hamile kalmamdan bütün bir ilişki yaşanmadı yalnızca anal ilişki lakin onda da içime boşalmadı anal ilişkiden çıktıktan daha sonra yelken direği dışarı boşaldı içeri boşalmadı daha sonra da peçeteyle sildik zaten giderken adet takvimi uygulamasına baktım birlikte yattığımız gün benim doğurganlık seviyem zayıfmış hala da cılız adet olmama 8 gün var haftaya çarşamba adet olmam gerekiyo sizce fena bişey olur mu ? çok korkuyoruz lütfen muavin olun  

Similar threads

Anal ilişki ile gebelik olur mu lütfen destek 16 yaşındayım 18 yaşında 3 aydır bir sevgilim var 24 aralık yani pazar günü birlikte yattık çıplak bir şekilde ama onun boxeri vardı sadece o tamamen soyunuk değildi tam olarak bi ilişkimiz olmadı fakat anal ilişki yaşadık sadece 23 dakika ben elimi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
58
Üzerinden Boxeri çamaşırı vardı gebe kalır mıyım 16 yaşındayım 18 yaşında 3 aydır bir sevgilim var 24 aralık yani pazar günü birlikte yattık çıplak bir şekilde fakat onun boxeri vardı yalnızca o ayrıntılarıyla soyunuk değildi tamamen bi ilişkimiz olmadı lakin anal ilişki yaşadık sadece 23...
Cevaplar
0
Görüntüleme
63
Sürtme ile ilişki yaşadım 2 dk sürdü boşalma olmadı hamile kalır mıyım Erkek arkadaşımla anal ilişki yasadik yalnızca 23dk sürdü ve içime boşalmadı Uyumlu adet goruyodum 12 hafta sonradan adet olmam gerekiyodu Adet oldum Fakat hâlâ içimde bi nefret var Adetim 6 gün sürdü bayağı bir sekildeydi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
115
Anal ilişki ile Gebe kalır mıyım Merhaba sevgilimle öncelikle sürtünme sonrasında da arkadan bir ilişki yaşadık içime boşalmadı çıkartıp dışarı boşaldı lakin ben benzeri vajinama aktı gibi hisssdiyorum sizce hamile kalabilir miyim  
Cevaplar
0
Görüntüleme
41
Anal yolla ilişkiye girdik sperm bulaştı birazcık sildik kız arkadaşım hamile olabilir mi kız arkadaşımla anal yol ile ilişkiye girdik 17 yaşında içi boşaldım oysa dışarıda birazcık sızdı gibi geldi bize fakat tam olarak görmedik karanlık olduğu için ve bi bez ile sildik kız arkadaşım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
858,477Konular
981,280Mesajlar
29,556Kullanıcılar
rehanSon üye
Üst Alt