Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

16 yaşındayım daha hiç sevgilim olmadı

16 yaşındayım daha hiç sevgilim olmadı
0
104

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Evet arkadaşlar 16 yaşında bi erkeğim daha kimseyle bi sevgili durumum olmadıŞuan lise 2 ye gidiyorum sevdiğim kız var fakat açılamıyorum nedense olmuyor utangıçım sanırım8 sınıftayken 10 dan pozitif birey benden hoşlandığını söyledi çoğuda güzeldi fakat utandığım için yapamadımYani anlıyacağınız çokta yakışıklı diyelim fakat giderim var uzun lafın kısası ben bu işten nasıl kurtulabilirim kimseye açılamıyorum utanıyorum çıksamda ne yapıcam diye korkuyorum bu yaşıma gelmişim daha hiç sevgilim olmadı ilerdede böyle olucam diye korkuyorum bu durumu nasıl yenebilirim destek edin

Similar threads

13 yaşındayım etrafımdan kızlar geçince kafamı çeviriyorum bakamıyorum utangaçım yakışıklı olduğumu düşünüyorum tekliflerde gelmişti ama olmuyor beğendiğim bir kız olunca açılamıyorum reddedilmekten korkuyorum bir kıza nasıl açılabilirim destek edin abilerim kardeşlerim ara sıra kendimi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
Kız arkadaşımla sevgili olalı yaklaşık 9 ay oldu (Hiç ayrılmadan) Bu zamana dek yanaktan öptük birbirimizi Hatta beni birincil o öptü El ele tutuştuk, sarıldık Lakin benim kız arkadaşım utangaç İçinden geliyor bunları yapmak fakat utanıyor Fakat yapıyor da Benim sorunum yaklaşık 9 ay oldu ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
Her şeyi açık ve net yazmaya çalışacağım Derhal 16 yaşımdayım Tek sosyal aktivitem okul Yaz aylarında evde pc başındayım Evden çıktığım çok ender görülür Kızlarla aram iyi değildir konuşamam Bu yaşıma kadar hiç sevgilim olmadı Sevdiğim, hoşlandığım kız olsa da açılamadım Yakışıklı değilim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
GOOGLEYE 16 yaşındayım yazmak yetiyor nasıl sorunlu bi yaş olduğunu kanıtlamak için Bende 16 yaşındayım 15 yıldır yaşamadığım şeyi şu 1 yılda fazlasıyla yaşadım vede yaşamaya devam ediyorum biran önce bitsede kurtulsam derhal sorunlardan bahsedeyim biraz Günde kendime onlarca soru...
Cevaplar
0
Görüntüleme
107
16 yaşındayım 17 olucam ilginç ama olur ya 25inde evlenicem arkadaşlar bilemem hayatım baştan başa çok sevgilim oldu fakat sırf bu duyguyu diğer insanlara yaşatmamak için hiç birinin elini zeka tutmadım yani misal 10 sene sonradan kiminle evleneceğimi bilmediğim halde evleneceğim kadının diğer...
Cevaplar
0
Görüntüleme
107
858,499Konular
982,589Mesajlar
30,354Kullanıcılar
bwidowwSon üye
Üst Alt