Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

16 Yaşındayım Ve Hiç Kız Arkadaşım Olmadı sizce niçin ?

16 Yaşındayım Ve Hiç Kız Arkadaşım Olmadı sizce niçin ?
0
106

Similar threads

Hacı deli olcam dışarı çıkıyorum arkadaşımla bana kızlarla whatsappta konuştuğu konuları gösteriyo şunu anlatıyo(gerçeği) bunu anlatıyo da benim neden sevgilim yok 16mdan gün aldım biraz göbeğim var birazdan daha pozitif aslında okulda çelimsiz konumundayım hani sınıfta zaten 40 birey var 10...
Cevaplar
0
Görüntüleme
121
nerhaba arkadaşlar yaşım 16 ben bi kızla konusmaya basladım herşey iyi güzel lakin kız yaşımı gerekçe ederek cıkmıo bide kendi benden 1 yaş minik yaw alahım niçin bana her zaman böle arıza kızlar gelio yaa sizce 16 yaş küçükmü birisiyle aşk yaşamak için ya çevremdekilerde böle dio fakat ben...
Cevaplar
0
Görüntüleme
54
arkadaşlar kız arkadaşım benden 4 yaş büyük evlenmeyi düşünüyoruz lakin yaş kafama takıldı sizce sorun yaşarmıyız? evliliğimiz bayağı olur mu? problem yaşarmıyız?
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
Her şeyi açık ve net yazmaya çalışacağım Derhal 16 yaşımdayım Tek sosyal aktivitem okul Yaz aylarında evde pc başındayım Evden çıktığım çok ender görülür Kızlarla aram iyi değildir konuşamam Bu yaşıma kadar hiç sevgilim olmadı Sevdiğim, hoşlandığım kız olsa da açılamadım Yakışıklı değilim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
Merhaba Arkadaş Kıza Selamlama Vermiyorum selam veriyor konu açıyor konu bittiğinde sürekli eee diyor sizce benden hoşlanyormu ve bu kızla nelerden konuşabilirm
Cevaplar
0
Görüntüleme
156
858,478Konular
981,314Mesajlar
29,569Kullanıcılar
allytrSon üye
Üst Alt